2777
2789
عنوان

کنکور فردا🙂

554 بازدید | 41 پست

بچه ها فردا کنکوره دیگه درسته؟ 

کنکور تجربی  

دختر خواهر شوهرم امسال کنکوری هست و خیلی طفلی تلاش کرده. و خونده

حالا میخوام بدونم. تو این موقعیت  وظیفه من چیه.؟

نیازه امروز زنگش بزنم یا حضوری برم. بهش امید بدم؟ 

و اینکه بعد کنکور    زنگ بزنم بهش یا به مامانش؟ 

یا نه کلا. هر چی لازمه بگید 

دوست ندارم بعدا پشت سرم بگن  زنگ زد یا نزد یا فضوله و.... 

سلام 😍

نه زنگ نزنید بدتر استرس میده

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا پیگیر نباشید بعدا حرفش شد بگید میخاستم بیام پیشش روز قبل ولی خواستم استرس نگیره چیزی نگفتم دیگه

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

به عنوان کنکوری میگم اصلااااااا زنگ نزنید هیچ وقت زنگ نزنید و پرس و جو نکنید

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

پنجشنبه تجربیه

میتونی وقتی سر جلسه هست به مادرش زنگ بزنی یا پیام بدی بگو واسش دعا میکنم و اینا 

༺ هرچه تبر زدی مرا زخم نشد ترانه شد ༻ چیزی در گوشِ قاصدک ها گفته ام ؛ از آرزو فراتر ..!