2777
2789
عنوان

کنکور فردا🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 41 پست
مرسی بچه ها  پس خوبه. قبل جلسه به مامانش زنگ بزنم بگم.  آرزوی موفقیت و...   براش میک ...

بعد کنکور مثلا جمعه بگو بیاین خونه ما یا هرجایی که دوست داری 

ولی نگو به خاطر کنکورش درست کردم بچه هم استرس میگیره هم ذهنش مشغول میشه 

نه تو آنی که همانی ؛ نه من آنم که تو دانی🤍🌱      یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ضامن منم بشی؟💕.          تایپ شخصیتی ESTJ💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی کاش کلا فامیل تو طول سال ک تلاش میکردیم و بی خوابی میکشیدیم زنگ میزدن حالمون رو میپرسیدن

اون وقتایی ک تنها بودیم حالمون بد بود

نه حالا ک یکسال خبری ازشون نبوده و الان پیداشون میشه

من خودم پشت کنکوریم ه بار ک کنکور دادم قسمت سختش برام جواب دادن ب سوالای بی پایان فوضولای فامیل بود یعنی جوری ک فامیل هفت پشت غریبه شمارمو گیر اورده رتبمو بپرسه اخراش جوری شده بود ک ب کلمه کنکورم حساس شده بودم و اسمش میومد قاطی میکردم شرایط این کنکری شما هم مثل بقیه کنکوریلس و مسلما خوشش نمیاد کسی ازش بپرسه هروقت نتیجه ها اومد اگه خوب باشه خودش ب همه میگه اگه نه اصلا ازش سوال نپرسین

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

عزیزم میتونی امروز بهش پیام بدی و دلگرمی بدی که مثلا سخت نگیره و استرس بخودش وارد نکنه هرچی قسمت باشه همون میشه و ارزوی موفقیت کنی براش و بعد کنکورر دیگه اصلااااا هیچ درمورد ازمونش به روی خودت نیاری و چیزی نپرسی

ولی کاش کلا فامیل تو طول سال ک تلاش میکردیم و بی خوابی میکشیدیم زنگ میزدن حالمون رو میپرسیدن اون وق ...

تو طول سال هم.  احوال پرس بودیم عزیزم 

من شرایط بعد کنکور رو میگم

سلام 😍