2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من تجربه دارم و درمان کردم، اول باید اضطرابتو کم کنی( تاپیک دارم در مورد درمان افسردگی و اضطراب بدون دارو) تاپیکمو بخون حتما و انجام بده👌

پانیک هم توضیحاتشو مینویسم میفرستم براتون ،الان تایپ شده ندارم، خواستین توی خصوصی پیام بدین که گم نکنم اونجا مینویسم میفرستم

میشه واسه منم بفرستی

اره عزیزم فقط اینجا گم میکنم چون تاپیکای زیادی میرم ، خصوصی پیام بده بگو برا پانیک پیام دادی مینویسم میفرستم براتون❤️البته همشون زیر نظر مشاورم بوده هاا از خودم درنیاوردم😅

نزدیک ۵ ساله پانیک دارم و کمبود نفس میگیرم جوری که نه میتونم حرف بزنم نه به راحتی نفس بکشم،

ولی سالی نهایت ۲ بار میاد سراغم وقتی حال روحی و عصبیم باهم داغون میشه ویه محرکی که تشدید کنه وضعمو

لطفا واسه نی نی تو دلیم دعا کنین❤️ خدایا حاجت دل هرکی امضامو میخونه رو روا کن ❤️