2777
2789

منم حمله سرگیجه دارم دکتر میگه عصبیه نابودم کرده بعضی وقتهاهم حالت حمله نداره پایداره چندروز طول میکشه تا بهتر شه پانیک هم داشتم خودش خوب شد دارو مصرف نکردم مال من از ترس بود یه همسایه داشتم شیشه ای بود همش بهم گیر میداد رفت وآمدهای ناجور داشت میترسیدم جا مو عوض کردم دیگه حمله پانیک نداشتم ولی سرگیجه ولم نمیکنه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم حمله سرگیجه دارم دکتر میگه عصبیه نابودم کرده بعضی وقتهاهم حالت حمله نداره پایداره چندروز طول میک ...

عزیزم باید اضطرابتو کم کنی( تاپیک دارم در مورد درمان افسردگی و اضطراب بدون دارو) تاپیکمو بخون حتما و انجام بده👌

عزیزم باید اضطرابتو کم کنی( تاپیک دارم در مورد درمان افسردگی و اضطراب بدون دارو) تاپیکمو بخون حتما و ...

میشه برای منم بفرستید مطالبی که گفتید در مورد پنیک بلدید 

آخه من استرس و اضطراب یهو بهم دست میده جوری که از ترس فقط میشینم یا دراز میکشم 

بوی نم بارون 😍🌧️☔
میشه برای منم بفرستید مطالبی که گفتید در مورد پنیک بلدید  آخه من استرس و اضطراب یهو بهم دست می ...

اره عزیزم ، خصوصی پیام بده که‌ گم نکنم، الان تایپ شده شو ندارم مینویسم براتون میفرستم❤️من هرچی برا خودم مفید بوده رو مینویسم براتون انجام بدین… تاپیکم هم خیلی مفیده بخون ، کارایی که خودم نتیجه گرفتم رو نوشتم

میشه برای منم بفرستید مطالبی که گفتید در مورد پنیک بلدید  آخه من استرس و اضطراب یهو بهم دست می ...

با ترست باید مواجه بشی و اجازه بدی بیاد ، تحمل کنی و بعد خودش میره، با تمرین که میگم بهتون کم کم دیگه نمیترسی و عادی میشه و درمان میشه

اره عزیزم ، خصوصی پیام بده که‌ گم نکنم، الان تایپ شده شو ندارم مینویسم براتون میفرستم❤️من هرچی ...

درخپاست دادم 

من جوری شدم ک میترسم برم مسافرت و تو جاده باشم 

همه ش میگم اگه وسط کوه و بیابون حالم بد بشه ،چی 

بوی نم بارون 😍🌧️☔
درخپاست دادم  من جوری شدم ک میترسم برم مسافرت و تو جاده باشم  همه ش میگم اگه وسط کوه و ب ...

پیام دادم بهتون. دقیقااا من تا یکسال همیشه آب و قرص توی کیفم بود و هیچ مهمونی و سفری نمیرفتم از ترسم😕واقعاااا خیلی بده درک میکنم،الان بهتر شدم و راحت میرم بیرون اینا ولی انقدر یه مدت از نظر روحی اذیت شدم که از نظر بدنی هم ضعیف شدم، که کم کم دارم بدنمم قوی میکنم و میتونم بگم به زندگی نرمال برگشتم …امیدوارم بتونم کمک کنم شمام حالتون خوب بشه

اره عزیزم ، خصوصی پیام بده که‌ گم نکنم، الان تایپ شده شو ندارم مینویسم براتون میفرستم❤️من هرچی ...

سلام عزیزم...لطفا اگه مقدوره منو هم. راهنمایی کنین..درخواست دادم خدمتتون