سلام بچه هااا خوبید
بچه ها گفته بودم من قبلا دلم میخواست بتونم دست خیلیارو بگیرم خدا منو ببینه اینقدر بذاره واسم که سفره ام از واسه خانواده ام و فامیلم و تا خیلی جاها هم بره
و صد البته خودم . از دل خودم بابت این سال های سخت هم دربیارم واقعا هردو و هدف دارم
امسال چندتا دانش اموز از مدارس دولتی شهرم که رفتم گفتم داوطلبم برای کلاس مشاوره تو خود مدرسه که بچه ها کمکی از جای دیگه نگیرن و حداقل دغدغه ی درستی مسیرشون به صفر برسه و چند نفر از اینجا که درخواست کردن من کنارشون بودم
و چندنفر دانشجو و متاهل بپدن که قطعا امسال با کمترین تعداد کتاب که تهیه کردن رشته ای که میخوان و نیارن
رایگان و خب خیلیا از تابستون خیلیا از عید شروع کردن باهام و امسال با توجه به نتایج اخرشون انشالا که یعنی مطمئنا خیلیاشون روپوش سفید میکنن تنشون
و خیلیا دبیر میشن
خداروشکر میکنم دارم ارزویی که دارم و شروع میکنم
البته در کنارش خودم میرم سرکار و درامد جدایی دارم اینو کفتم بدونید واسم جداس از درامد این قضیه
بنظرتون بچه تا چون اولین سال تجربه ام بود اگه واقعا قبولی زیادی داشتم چون زحمت زیادی واسه این بچه ها کشیدم
کانال تلگرام بزنم بدون هیچ هزینه ای بدون هیچ تبلیغی بچه هارو دسته بندی کنم و تا جایی که توانم میرسه کمک کنم یکی تو کمترین زمان به شغل خوب و رشته ی خوبی برسه؟
بنظرتون در همچین جایگاهی میتونم باشم؟
کسی هست اینجا که واقعااا بخواد امسال بخونه
نظرش و بهم بگه
بعد اعلام نتایج هم تصمیم میگیرم اگه موفق بوده باشم بچه ها یعنییی دیوانهههه واررردلم میخواد بجنگم واسه اینکار میخوامم در حدی برسم مدرسه ها به اسمم باشه اگه خدا عمری داد
عزتم و تو سن پنجاه سالگی هرچی فکر میکنم داروخانه نمیاد به چشمم داشتن مدرسه هاا تو مناطق محروم واسه بچه ها میاد تو ذهنم 🥺🥺❤️❤️❤️
نظرتون و بگید خوشحالم میکنید