2777
2789
عنوان

روپوش سفید

733 بازدید | 25 پست

سلام بچه هااا خوبید

بچه ها گفته بودم من قبلا دلم میخواست بتونم دست خیلیارو بگیرم خدا منو ببینه اینقدر بذاره واسم که سفره ام از واسه خانواده ام و فامیلم و تا خیلی جاها هم بره

و صد البته خودم . از دل خودم بابت این سال های سخت هم دربیارم واقعا هردو و هدف دارم

امسال چندتا دانش اموز از مدارس دولتی شهرم که رفتم گفتم داوطلبم برای کلاس مشاوره تو خود مدرسه که بچه ها کمکی از جای دیگه نگیرن و حداقل دغدغه ی درستی مسیرشون به صفر برسه و  چند نفر از اینجا که درخواست کردن من کنارشون بودم

و چندنفر دانشجو و متاهل بپدن که قطعا امسال با کمترین تعداد کتاب که تهیه کردن رشته ای که میخوان و نیارن

رایگان و خب خیلیا از تابستون خیلیا از عید شروع کردن باهام و امسال با توجه به نتایج اخرشون انشالا که یعنی مطمئنا خیلیاشون روپوش سفید میکنن تنشون

و خیلیا دبیر میشن

خداروشکر میکنم دارم ارزویی که دارم و شروع میکنم

البته در کنارش خودم میرم سرکار و درامد جدایی دارم اینو کفتم بدونید واسم جداس از درامد این قضیه

بنظرتون بچه تا چون اولین سال تجربه ام بود اگه واقعا قبولی زیادی داشتم چون زحمت زیادی واسه این بچه ها کشیدم

کانال تلگرام بزنم بدون هیچ هزینه ای بدون هیچ تبلیغی بچه هارو دسته بندی کنم و تا جایی که توانم میرسه کمک کنم یکی تو کمترین زمان به شغل خوب و رشته ی خوبی برسه؟

بنظرتون در همچین جایگاهی میتونم باشم؟ 

کسی هست اینجا که واقعااا بخواد امسال بخونه 

نظرش و بهم بگه

بعد اعلام نتایج هم تصمیم میگیرم اگه موفق بوده باشم بچه ها یعنییی دیوانهههه واررردلم میخواد بجنگم واسه اینکار میخوامم در حدی برسم مدرسه ها به اسمم باشه اگه خدا عمری داد 

عزتم و تو سن پنجاه سالگی هرچی فکر میکنم داروخانه نمیاد به چشمم داشتن مدرسه هاا تو مناطق  محروم واسه بچه ها میاد تو ذهنم 🥺🥺❤️❤️❤️

نظرتون و بگید خوشحالم میکنید

چقدر هم فکریم باهم

منم دو سه تا دانش‌آموز داشتم و میخوام هدفمو گسترش بدم

دوست دارم در آینده موسس یه مدرسه‌ای باشم که با روشای خیلی نو و درست توی شرایط عالی تحصیلی به بچه‌هایی که توان مالیشو ندارن ولی استعدادشو دارن کمکم کنم

🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها خودم زیستم تا ابان دی ۲۰ درصد بود حتی منفی هم داشتم

همون موقع خوندن اینقدر منبع مختلف کار کردم

زیستاز قلمچی ماز مدارس برتر موج ازمون وووو

و جزوه ای نوشتم از نکات ها که اخر سال نمیدونستم کتاب و بخونم یا این جزوه کم کم اومد درصدم بالا ولی بادمه اخرین جامع سنجش این دفتر که نه کتابی که کم کم نوشته بودم و خوندم درصد ۷۶ و زدم 

و این جزوه واقعا معجزه اس یکی بخونه اانکار تمام تستا و گزینه های این ازمون هارو کار کرده کاری که واسه یکساله فقط

به دوتا پسر از مدارس دولتی پرینت گرفتم دادم اونا درکی از زیست نداشتن اصلا در این حد بود درسشون

الان درصدای ۶۰-۶۵ میزنن 

چون تمام دام های سوال تمااااام نکات این همه ازمون ازمایشی دو سال اخیر دوپینگ ها و نوشتم من اروم اروم

شاید بگم ۲۰-۳۰ خودکار تمام کردم دروغ نگفتم

فکر کنم اگه چاپش کنم میلیونر میشم 😂😂 واقعا این جزوه خیلیارو مبدونم امسال روپوش سفید تنشون میکنه بچه ها واسشون دعا کنید و سریعا شروع کنید به تصمیم گیری درمورد ایندتون ۴۰۳ ایا

آفرین به شما عزیز منم تو ذهنم همچین چیزی هست و اگه حالا درآمدی هم داشته باشم از بقیه شاگردان برای دوستانی که مشکل مالی دارن و بورسیه هستن به نوعی کتاب تست هم در کنار مشاوره تهیه کنم 

ولی خب خیلی مسیولیتش زیاده و منم بارها به این فکر کردم کار کنکور کنم ولی خب مرددم چون با آینده بچه‌ها رو به رویی 

تاپیک تون رو که دیدم واقعا خوشحال شدم و ان شاالله که همیشه موفق باشید

دانشجوی پزشکی یا دندون و دارو هستید عزیزم ؟

البته اگر دوست داشتید بگید 

چقدر هم فکریم باهم منم دو سه تا دانش‌آموز داشتم و میخوام هدفمو گسترش بدم دوست دارم در آینده موسس ی ...

منم سال اول پشت کنکورم فکرمیکردم اگه بمونم میخونم😔😔ولی نتونستم حالا دوروز به کنکور منم پر از حسرت وارزو دیگه گفتم اگه امسال بتونم کاردانی اتاق عمل بدون کنکور بزنم وتوی دانشگاه بشینم واسه پزشکی بخونم اصلا ندونستم چطوری درس بخونم 😭😭😭

آفرین به شما عزیز منم تو ذهنم همچین چیزی هست و اگه حالا درآمدی هم داشته باشم از بقیه شاگردان برای دو ...

بله دارو میخونم

خب بله درامد هم عالیه من فعلا اول کارم هست و واقعا با کیایی کار کردم که امید نداشتن تو مدرسه ای بودن که هیچ چیزی نداستن احتمالا صد هزارم نمیشدن اما نمیگم بخاطر من الان تو این شرایطن نه من فقط بهشون گفتم همچین مسیری هم هست

کسی دانش اموزمه که پسره برنامش برای تابستون جز خدمت شاگردی کردن بود خب الان رتبه سنجشش شده هزار منطقه قطعا پیرا سراسری بهترین شهرا و حالا حتی پزشکی هم میاره

و اگه امسال نتیجه هامو ببینم به خیلیا کمک میکنم با کمترین هزینه در حدی که بتونم خودم ادامه بدم واسشون نمیشه که ادم به صفر برسونه خودش و اونموقع اصلا نمیتونه کمک بیشتری کنه اما منظورم کاری که بیزینس باشه برام نبود واقعا بخوام ماه رو ماه پول بگیرم که خب اشکالی هم نداره اما هدف من فعلا این نیست

منم سال اول پشت کنکورم فکرمیکردم اگه بمونم میخونم😔😔ولی نتونستم حالا دوروز به کنکور منم پر از حسرت ...

دروس اتاق عمل خودش سنگینه عزیزم برای تو که عادت به درس خوندن نداری همزمان با دانشگاه درس خوندن سخت میشه گلم

چرا همین اتاق عمل نه؟ 

هدفت فقط پزشکیه؟ 

🤍
منم سال اول پشت کنکورم فکرمیکردم اگه بمونم میخونم😔😔ولی نتونستم حالا دوروز به کنکور منم پر از حسرت ...

خب خیلی مهمه بدونی چطوری درس بخونی چی بخونی

از اول سال میای یه فصل و میخونی

دم کنکور میشه اصلا نمیدونی این تست و میتونی تو کنکور بزنی یا نه

وگرنه همه فصل به فصل پیش رفتن و که بلدن

خانم متاهل هست اینقدر وظایف داره شش ماه کمتره داره میخونه قطعا بیهوشی میاره اینقدر اعتماد بنفسش رفته بالا میکه میخوام بمونم سال بعد پزشکی بیارم با پایه صفرررررر

اما درس اذیتش نکرد بهش گفتم چطور بخونه چیکار کنه هم زندگی عادی و ارامشش و داره هم درسشو میخونه 

بله دارو میخونم خب بله درامد هم عالیه من فعلا اول کارم هست و واقعا با کیایی کار کردم که امید نداشتن ...

عزیزم من هم خیلی دوست دارم کمک کنم واقعا ولی حقیقتا اطرافم ندیدم از دوستانی که همچین شرایطی داشته باشن میتونم بپرسم از کجا شروع کردید و به این عزیزان مشاوره دادید چون نمی‌دونم چطور دانش اموزایی که مشکل مالی دارن رو پیدا کنم مورد بعد که هست متاسفانه زمانی که شما رایگان و دلی بخوای راهنمایی کنی بعضا فکر میکنن کیفیت کار پایینه یا اصلا استفاده نمیکنن

پس بمون و ادامه بده چه عجله‌ای داری برای حتما دانشگاه رفتن به هر قیمتی

شرایطم خیلی تو خونه سخت شده با سال اول پشت کنکور موندن افسردگی گرفتم حرفای اطرافم خونوادم خیلی شرایطم سختههه