2777
2789
عنوان

روپوش سفید

| مشاهده متن کامل بحث + 789 بازدید | 27 پست
بچه ها خودم زیستم تا ابان دی ۲۰ درصد بود حتی منفی هم داشتم همون موقع خوندن اینقدر منبع مختلف کار کر ...

تبلیغ چیو میکنی؟

هیچ کتاب و جزوه ای جای کتاب اصلی زیست و نمیگیره.

بعدشم که تست مهمه!

تبلیغ چیو میکنی؟ هیچ کتاب و جزوه ای جای کتاب اصلی زیست و نمیگیره. بعدشم که تست مهمه!

تبلیغغغ چیه واقعا چی میگید

من که اقاا همچین چیزی ندارم

شما شروع از صفر برو کتاب بخون ببینم میتونی از پس قلمچی و سوالاش بربیای یا هر موسسه ای یا ابهامات کنکور یا سوالات کنکور چه دیدی داره طراح تست حط به خط نمیده

بله منبع خودمم دقیقه اخر کتاب و همین جزوه ی خودم بود 

اما واسه کسی که دیدم که میگم میگه دو هفته دو فصل زیست و هررر روز خوندم ار رو کتاب تست اموزشی هم زدم میرم قلمچی یا سنجش و ۲۰ درصد با ۱۵ غلط میزنم خنگه؟ نخیر عزیزم همون ادم من بهش گفتم الان ۵۸ میزنه

نمیکم راه طلایی منه نه منم از کسی یاد گرفتم قطعا تجربه و ازمون خطاهام از خیلیا بیشتره

بخوام پز چیزی و بدم پز رشتمو نمیدم اتفافا اینفدر مطمئنم به تلاشام و ازمون و خطاهام تو شبانه روز تواتاقم بودنم که این کتابای دبیرستانی و مثل کف دستم بلدم و پز و تبلیغ اینو میکنم بله من و خیلیا دیکه که واقعا زحمت کشبدن و لم ها و روش های کنکور و یاد گرفتن ( منظورمم پکیج سوالات و تضمین و اینا نیست روشیه که تلاشی کنی نتیجه شو بگیری نه که بچه ها اکثرا زده میشن از کنکور طرف روزی ۸ ساعت میخونه بازم تراز ۴۰۰۰ داره درصدای ۲۰ داره حالامن قلمچی و مثال میزنم ولی کلی ) منظورم روش درست درس خوندنه خلاصه نویسی کردنه 

ببین من چطور خلاصه نویسی کردم و اینقدر زحمت کشیدم دید طراحا و بدست اوردم که میگم خلاصه هام فوق العاده ای

سعی کن حرص و مسادت چیزی و نخوری تو زندگی منم دارم کار خیر میکنم یه قرون اگه از کسی پول و بازدید خواستم

فقط نذرم بوده و اتافاقا علاقمم هست دست یکی و گرفتن

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

میتونی به منم کمک کنی کنار دانشگاه بخونم ممنونت میشم 

اره عزیزم حتما شرایطتت و بنویس من از مرداد در خدمتم همینجا احتمالا بدون یک قرون هزینه!  و اینکه بخوام جایی عضو بشید دیگه چطور بگم به بعضیا قصدم تبلیغ نیست

سلام من 20 سالمه به دلایلی تا حالا کنکور ندادم و میخوام برای 1403کنکور بدم ولی تلگرام ندارم نمیشه همین جا یا تو ایتا منم راهنمایی کنید من عضو نبودم وقتی دیدم تاپیکتون رو به خاطرش عضو شدم تا بتونم پیام بدم