2777
2789

خیلی طولانیه 

با رتبه ای که بخوای پزشکی تعهدی بری، میتونی بری فیزیوتراپی 

دیگه این همه سال هم علاف نمیشی

خدایا حال دلم را تکانی بده، هم میبینی، هم میدانی، هم می توانی...🙃💚 میشه یه صلوات مهمونم کنی دوست خوبم؟

حاضرم حسرت اون رشته ای ک میخوام ب دلم بمونه ولی سی سال تعهدی نرم ک مجبور باشم ده سال بمونم 

والا 

دارم درس میخونم برم اون ور آب بعد تعهدی شم ک بمونم اینجا 🤣🤣

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی طولانیه  با رتبه ای که بخوای پزشکی تعهدی بری، میتونی بری فیزیوتراپی  دیگه این همه س ...

کلا پزشکی اش دهن سوزی نیس

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

چون پزشکی تعهدی واقعا ارزشی نداره

تو محدود میشی به اینکه ٧ + ٢١ سال یه پزشک عمومی با حقوقی که اصلا متناسب با تلاشی که کردی نیست توی یه منطقه و یه مرکز بهداشتی که شباهتی به ایده‌آل‌هایی که از پز‌شکی نشون داده میشه نداره

٣٠ سال اجازهٔ پیشرفت تو شغلت نداری و تازه توی سن ۵٠ سالگی آزاد میشی و میخوای بری که تخصص بگیری

🤍
من که دانشجو ام خودم فقط تعجب کردم با ۸۰۰۰ قبول شده

منم 8000 نشنیدم

ولی کلی گفتم

رتبه ای که پزشکی یه دانشگاه داغون میاره، به راحتی یه دانشگاه خوب فیزیوتراپی میاره

خدایا حال دلم را تکانی بده، هم میبینی، هم میدانی، هم می توانی...🙃💚 میشه یه صلوات مهمونم کنی دوست خوبم؟
چون پزشکی تعهدی واقعا ارزشی نداره تو محدود میشی به اینکه ٧ + ٢١ سال یه پزشک عمومی با حقوقی که اصلا ...

تعهد مگه یک و نیم برابر زمان تحصیل نیست الان؟ 

کلا پزشکی اش دهن سوزی نیس

دقیقا 

این مافیای کنکور اینجوری جلوه ش دادن تا بتونن باهاش جیب مردمو خالی کنن