دقیقا این مافیای کنکور اینجوری جلوه ش دادن تا بتونن باهاش جیب مردمو خالی کنن
و عمر ما بر باد بره تففففف
قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم 8000 نشنیدم ولی کلی گفتم رتبه ای که پزشکی یه دانشگاه داغون میاره، به راحتی یه دانشگاه خوب فیزی ...
فیزیو خیلی اشباع شده پسر عموم چندین سال پیش فارغ تحصیل شد از فیزیو شیراز همیشه هم بهمون میگفت نرید فیزیو بدرد نمیخوره الان خودش میخواد دوباره بشینه بخونه کنکور بده پزشکی قبول بشه
از این تاپیک یکسال گذشته اما باید بگم که ، اینطوری نیست. تعهد ها قبلا ۳ برابری بودن اما الان چند وقته همه تعهدها رو کردن ۱.۵ برابری و حتی اونایی که قبلا ۳ برابری قبول شدن هم تعهدشون تبدیل به ۱.۵ برابری شده و اینکه تعهدی درسته رتبه بدتری نسبت به روزانه میخواد اما بی ارزش نیست. اصلا با ۸۰۰۰ منطقه۳ نمیشه قبول شد. حتما سهمیه داشته. تو منطقه ۱ با حدود ۴۰۰۰ نهایتا بشه قبول شد که اصلا رتبه بدی نیست با این رقابت شدید کنکور.