2789
عنوان

شوهرم

693 بازدید | 37 پست

دشمنه خانوادمه خودش کمبود محبت داره زیر دست نامادری بزرگ شده تا محبت خانوادمو نسبت بهم ببینه دیوانه میشه مادرم برای بچم اسباب بازی خریده بود شوهرم  اونو قایم کرده بود بعداً بندازه دور همه جا رو گشتم میدید میگردم میگف با چشمای خودم دیدم بچه اسباب بازی رو برد خونه مادرت این جمله با چشم خودم منو به شک  مینداخت  به مامانم گفتم اسباب بازی خونه شماس مامانم میگف خونه من نیس گشتم خونه خودم. پیدا کردم تو جا کفشی قایم کرده بود تو راهرو از اونجا رف بیرون راحت برداره بندازه بیرون.  بچه رو هم بیرون می‌بره از خانوادم بد میگه به پدرم لقب زشت میگه واینو یاد بچه داده بچم میاد میگه بهم وقتی بهش میگم میگه نه تو تهمت زدی شر درست کردی واسم بعد منو میگیره به کتک با همچین فردی چه کنم بدیشو می‌کنه بد میگه تهمت میزنی شرایط طلاق ندارم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عجب شوهری 😶😐

بفرستش پیش روانشناس

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            

دیشب تا اسباب بازی رو دید پیدا کردم بهم میگف تو خودت اونجا قایم کردی صحنه سازی کردی بهم تهمت بزنید حتی پدرشم اومد  دید دعوا داریم میگف بابا اینا دیروز تو دستشون بردن اسباب بازی خونه مادرش آوردن گزاشتن اینجا به من تهمت بزنن بخدا قسم نبرده بود بچه با همچین آدمی چه کنم

بیا خوبی کن. بجای اینکه تشکر کنه بجای اینکه خودش مهرمحبت ندید برای بچش جبران کنه اینجوری رفتار میکنه این ادمارو اصلا درک‌نمیکنم

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️
فقط طلاق بگیر چون این ادم هیچی تو وجودش نداره نه شرف ن وجدان نه محبت هیچی حالیش نمیشه

احسنت هیچی حالیش نیست تو خیابون بهم دست درازی کنن منو می‌زاره فرار می‌کنه 

چ ادم عجیبی 

معمولا کسی ک کمبود محبت داشته اتفاقا دنبال محبت بیشتره از اطرافیانش

نسبت ب محبت خودت ب بچت هم حسوده ؟ 

سعی کن باهاش صحبت کنی بگو اونا بخاطر خوبیمون وواینکه نوشون دوس دارن براش هدیه میگیرن ، اگر دوس نداری بگو من بگم این همه زحمت نکشن ک بعدش بدشون رو بگی 

ب خانوادت هم بگو حد اعتدال رعایت کنن 

اگرم چیزی خریدن بگو خودت گرفتی ک شر نکنه 

ولی حتما برید مشاوره چون خیلی مورد خاصیه همسرت

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤
چ ادم عجیبی  معمولا کسی ک کمبود محبت داشته اتفاقا دنبال محبت بیشتره از اطرافیانش نسبت ب محبت ...

اونقد گفتم پیر شدم محبتای اونا واسه این سمه تموم لباسایی که خانوادم خریدنو پاره کرد

اگه این مشکل قبلا هم تکرار شده حتما پیش یه روان شناس برید باهاش صحبت کنید ممکنه همسرتون مشکل روانی داشته باشه و شما در جریان نباشین. 

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
احسنت هیچی حالیش نیست تو خیابون بهم دست درازی کنن منو می‌زاره فرار می‌کنه 

هرجور ک میتونی جداشو برو کار کن برو پرستاری بچتم ببر ک بهت حا بدن از مریض از سالمند هرجوری چون نه خودت ن بچت تا اخرعمر رنگ شادی نمیبینید چون هربار که شادی کنید و کسی بهتون محبت کنه اقا میخاد تلافی کنه دعوا بندازه بین بقیه درنهایت تو و بچتم میشین ی ادم افسرده و عصبی چه بسا بچتم در اینده اخلاقش بشه مثل باباش خدای نکرده