2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 693 بازدید | 37 پست

حالا چه اصراری داري به این مرد روانی ثابت کنی اون اسباب بازی رارقایم کرده، پیداش کردی ، ببر بده بچه ، گقت چرا کجا بود بگو بچه بازی کرده بود انداخته بود يه گوشه، خانم اگر مجبوری باهاش بمونی یاد بگیر جر و بحث ها را کم کنی روانی میشی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اونقد گفتم پیر شدم محبتای اونا واسه این سمه تموم لباسایی که خانوادم خریدنو پاره کرد

اگه همه راها رو رفتی و جواب نگرفتی 

بنظرم یا باید تحملش کنی یا جدا شی چون واقعا سخته 

ی مدت توام مث خودش رفتار کن لباساشو قایم کن بعد کولی بازی در بیار بگو داری بهم تهمت میزنی 

ببین چیکار میکنه 

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤

شوهر منم تو مایع های همینه . خانوادم یعنی اصلااااا کاریش ندارن . در حد احترام و احوالپرسی و محبت . بعد دقیقا همین رفتارو انجام میده .آساب بازیهایی ک خانواده من برای پسرم میخرن رو میزنه می‌شکنه ‌‌. اسباب بازیهایی ک خانواده خودش میخرن اگر بچه کاری کنه بهش میگه لیاقت نداری و دعواش می‌کنه . عقده دارن  .  

حالا چه اصراری داري به این مرد روانی ثابت کنی اون اسباب بازی رارقایم کرده، پیداش کردی ، ببر بده بچه ...

اره شما راست میگین عصبی شدم آخه از دیروز هی میگف برد دستش خونه مادرت با چشم خودم دیدم

سلام 

پسرت رو درجریان زندگی و نامادری و تربیت بد و رفتارای پدر بذار تا بدگویی های پشت خانواده ات رو باور نکنه بالاخره بچه است وساده

خودت هم محلش نده  باهاش جدل نکن

به مادرتم بگو بجای اسباب بازی پول بده پس انداز مخفی برای خودت و بچه ات داشته باش برای روز مبادا

اصلا کسی ندونه حتی بچه ات که بعدها به پدرش نگه چون اعتمادی به این ادم نیست

باید درمان بشه و عقده هاش پاک بشه که حتما باهات نمیاد بره درمان کنه

اره شما راست میگین عصبی شدم آخه از دیروز هی میگف برد دستش خونه مادرت با چشم خودم دیدم

ببین وقتی از این مدل کا ا میکنه میخاد تو را اذیت کنه، بعد اعتراض کنی که بشه دست مایه تهمت، اصلا به روی خودت نیار، عادی، ميدونم سخته ، خودتو فقط رد کن ازش ، تا ايشالا رله حلی پیدا کنی، به پدرتون هم فحش ميده خودتو ناراحت نکن ، خدای خدایان که نفرین نکرده، يه احمق روانیه

شوهر منم زیر دست نامادری بزرگ شده اخلاقای خاصی داره مثلا تو هیچ کدوم از همنشینیامون شرکت نمیکنه یا مثلا وقتی خونه ی بابام جمع میشیم دور یه سفره یه جوری نگا میکنه شب یلداها ،شب عیدا،خیلی سخت میره خونه ی بابام چون همه هستیم حسودی نه ولی فکر میکنم ناراحت میشه همش سعی میکنه خیلی بی اهمیت و مسخره نشون بده اینکارامونو

الا بذکر الله تطمئن القلوب💝💝

اسی چجوری داری باهمچین حیوون روانی زندگی میکنی حیف خودتو جوونیت نیس 

اگه شرایط طلاق نداری حداقل قهرکن ی مدت برو خونه بابات

اومد دنبالت برا آشتی شرط بزار براش مجبورش کن برید مشاوره

نه نمیاد سر اینکه گفتم بریم مشاوره خون بپا کرد

مهم نیست شاید پیر شد خوب شد

بمون پسرت رو‌بزرگ کن سرگرم اون باش

همسرت رو رها کن  باهاش جدل نکن

فقط درحد وظایف زناشوییت باش

اون تانخواد عوض نمیشه اعصاب خودت و بچه ات مهم تره اصلا دیگه بچه نیار

شوهر منم زیر دست نامادری بزرگ شده اخلاقای خاصی داره مثلا تو هیچ کدوم از همنشینیامون شرکت نمیکنه یا م ...

شوهر منم منزویه هیچی یاد نگرفته نه ادب نه انسانیت از همه فراریه یه مراسمات اونقد اذیت می‌کنه شکنجه میده واسه رفتن یه جایی بریم یا اولش دعوای بد می‌کنه یا بعدش کتک میزنه وفحش بخانوادم