2777
2789
عنوان

تو شغل شوهرتون نفوذ میکنید ؟

194 بازدید | 16 پست

مثلا اطلاعات میگیرید شوهر من مغازه داره تزیینات ماشین هست روکش دودی دزدگیر ضبط بلندگو باند تخته

مثلا گاهی وقتا جنس میخره چکی ولی چک های به مبلغ زیاد واقعا میمونم بهش میگم چرا آنقدر زیاده میگه همینه دیگه ولی بچه ها مثلا میگه این ماه پنجاه چک دارم بعد دو دقیقه بعد میگه هفتاد چند مدل حرف میزنه 

اعصابم خورد میشه حس میکنم داره ی غلط دیگه می‌کنه وگرنه آنقدر چک زیاد آخه برای چیه هروقت هم بیشتر ازش میپرسم بیشتر چیزایی میگه شاخم درمیاد اعصابم بهم میریزه 

نه

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودتو درگیر نکن

همسرمنم کارش اینجوری میبینی ۸۰۰ میلیون چک کشیده برای دوماه اوایل خیلی خودمو درگیرمیکردم انقدر استرس میکشیدم دیدم پیرم میکنه اصلا خانوما تاب و توان حساب کتاب مروارو ندارن 

از سال۹۸ عضوم این کاربری پنجمم این بار با شماره مادرشوهرم اومدم😂😂😂

منکه مجردم 

بابام کل حقوق و درامدش میاد تو حساب مامانم 

همه حساب کتاب هاش دست مامانمه

ولی باز نمی دونم چجور و از کجا میاره که خرج خانواده خودش میکنه ،ما یا نمی فهمیم یا بعد می فهمیم😐 

میخوام بگم همه مردها از این زیرابی های مالی دارن

کاربری دو نفره 😁ذکر مشکلات اطرافیان از زبون خودشون😁