روز نهم درد بود کمتره کمتر . از داروها گیاهی ساشه به دانه پیدا کردم حل کردم تو یه لیوان آبجوش سرد شد از صافی رد کردم خوردم آب رو آتیش بود عسل با اب ولرم حل کردم خوردم رفتم داروخانه قرص آناهیل برای زخم و جراحت.. گرفتم با معده خالی خوردم . خاکشیر خیس کردم خود آبشو خوردم. خاکشیر نخوردم گفتم شاید دونه ها ب زخما بچسبه عفونت کنه. الان روز ۱۰ام هست خیلی بهترم دردم کمتر شده خیلی راضی ام عمل کردم واقعا ارزششو داشت گلوم سبک شده با اینک هنوز زخمه. ازتون خواهش میکنم به هیچ وجه ته گلو با هیچی دستکاری نکنین. اون یه روند طبیعی هست که خودش باید طی بشه. یه خانوم تاپیک زده بود با انبر برمیداریم آخه اگه زخم شه عفونت کنه مجدد نیاز ب عمله. اصلا دستکاری نکنین. اینم بگم لوزه ها من نهفته بود و حفره دار متوسط بود زیادم بزرگ نبود .
دکترم گفت بخیه نزدم . گفت هر بیماری صلاح ببینم بخیه میزنم.گفت لوزه های سنگی رو میدیم آزمایش پاتولوژی از همه نظر آزمایش میگیرن خدایی نکرده کیست سرطان گلو چیزی نباشه... که این چیزا ب ندرت هست ولی خب میدن برای احتیاط آزمایش. فقط آب بخورین بستنی وانیلی ژله ساده الوئه ورا . آروم صحبت کنید زیاد به گلو فشار نیارین. من خودم آدم پرحرفی هستم از روز اول ب هوش اومدم آروم حرف میزدم ولی خیلی آروم. صدام هنوز گرفته و بم هست ولی خودم احساس میکنم روز به روز بهتر میشم .اینم بگم این عمل ریسک هست مخصوصا بیست سال به بالا... ولی دکتر خوب و کاربلد هم بی تاثیر نیست اگر میخاین عمل کنین باید دگ فکر هزینه رو درنظر بگیرین و هرنوع ریسکی بعد عمل ... منظورش دردش هست. من از اون دسته بودم که دردش به مغزم نزد. فقط گوش و یکم گردن. تا اومد دردی شروع شه یا کمپرس سرد میذاشتم لاپارچه رو صورت و گردنم یا شیاف میزدم . شیاف هم ۸ ساعت یکبار استفاده میکردم. خوردن مسکن هم مجاز هستین رو من تاثیر نداشت . از ادکلن عطر دوری کنید اصلا عطسه نکنید موقع عطسه هعی خودتون بزنین به اون راه بینی با دست بمالید عطسه کور شه. من روز سوم ی عطسه ریز زدم خیلی فشار اومد به گلوم. روز چهارم ایستاده آروم زیر آب ولرم رو ب سرد دوش گرفتم و موهام خشک کردم باز روز دهم دوش کوتاه گرفتم . سوالی داشتین بپرسین جواب میدم حتما. امیدوارم این تاپیک ب دردتون بخوره. استراحت کافی مایعات استرس نداشتن.