هنوز اثرات بیهوشی تو بدنم بود و دردم اونقدر زیاد نبود خوشحال بودم که عملم خیلی خوب بوده واقعنم خوب بود. بعد چند ساعت استراحت از کلینیک مرخص شدم و اومدم خونه
بازم همکاری کردم کلی بستنی ژله آب آبمیوه خوردم آخرشب دردم شروع شد دو طرف گلوم نیروی کشید میزد به گوشام.. نمیتونستم تحمل کنم یه شیاف استامینوفن زدم به قاشق دیفن هیدارمین خوردم خابیدم .
فردا صبحش کنجکاو شدم نور انداختم تو گلوم و ته حلق رو دیدم
التهاب زبون کوچیکه آنقدر بزرگ شده بود که مییابید به رو زبونم . دو طرف لوزه هم دلمه سفید بسته بود.
روز دوم غروب شروع کردم سوپ میکس شده رقیق شده سرد بخورم به بشقاب کامل خوردم درد داشتم ولی قابل تحمل بود
روز سوم همین روال مایعات سوپ... روز چهارم دگ نتونستم سوپی بخورم انگار تازه می فهمیدم چه بلایی سر گلوم اومد. هعی درد شروع شد و آب دهنم پایین می دادم مث خورده شیشه... شبش هم آب آلبالو ترش خوردم با تخم مرغ آب پز له شده اشتباه محض بود...
شب موقع خواب باز درد اومد سراغم شیاف زدم.
فردا صبح اوج خواب درد داشتم آب گلومم پایین میدادم مزه خون می فهمیدم رفتم سرویس دیدم بعله کمی خونریزی کرده آروم دوبار آب دهنم خالی کردم .
مایعات به زور خوردم
روز پنجم دردم بیشتر شد مدام کمپرس یخ میذاشتم روزا حالت نشسته گردنم رو دوتا بالشت می خابیدم چون من عادت ندارم این مدلی از شب اول به پهلو چپ و راست میخابیدم که کارمم اشتباه بود.
دکتر جز دیفن هیدارمین هیچ دارویی نداده بود لوزهامم عفونت نکرد. روز ششم به بستنی زعفرانی قیفی خوردم باز التهاب گلوم بیشتر کرد چون دکتر گفته بود فقط وانیلی
روز ششم خاستم دگ شیاف نزنم ولی نمیتونستم دردش تحمل کنم و باز شیاف زدم فرداش دوباره یه خونریزی کوچولو کرد سمت راست اونم خفیف.
کلا دگ آبم نمیتونستم بخورم انگار خورده شیشه میربختن تو گلو. تا اینکه شوهرم یه تزریق لیدوکائین آورد گفت دکتر گفته کل محلول با شربت مخلوط شه و به قاشق قرقره کنی تا بی حس شه هم چیزی بخوری هم درد نکشی. منم امتحان کردم تا چند ساعت دردی حس نمیکردم ولی خب بی حس شد گلوم سنگین بود .خواهشاً استفاده کردین قورت ندین حتی ی قطره رو. فقط آروم باید قرقره کنین.
روز هفتم رفتم پیش دکترم معانیه کرد گفت مشکلی نیست عفونت هم نداره هر ۸ ساعت همون دیفن بخور ولی اینبار دوتا قاشق. با ناامیدی برگشتم خونه. شربت قرقره کردم میسوخت روش آب ولرم میخورد دو روز همینطوری پیش رفت...
راستی دکتر گفت دوبار خونریزی هم بخاطر شیاف هست فشار میاره به لوزه. گفت تا میتونی استفاده نکن.
آخه مگه بدون شیاف میشد چه ساعت خابید/:
روز هشتم درد کمتر شد زبون کوچیکه ته حلقمم روز به روز بهتر کوچیکتر.
ادامه جا نمیشه تاپیک بعد