2777
2789
عنوان

شیدینگ لب

32345 بازدید | 29 پست

سلام دوستان، کساییکه شیدینگ لب دارند یا همون تتو رژ لب، 

بیایین بگین لطفا، وقتی مراسم ختم میرین، چیکار میکنین؟! چی میزنین که زیاد تابلو نباشه؟!!!

دخترم مانلی و پسرم امیرسام بهترین هدیه های خدا،        خدا جونم خودت خدایی کن و مراقبشون باش🤲

رژ نود بزن بعد پودر فیکس 

یاد اون دیالوگ از فیلم لئون افتادم که لئون به ماتیلدا گفت: تو به زمان نیاز داری تا یک کمی بزرگ بشی! ماتیلدا گفت: من دیگه بزرگ شدنم تموم شده؛ بعد از این فقط سنم زیاد میشه..🏵️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رژ نود بزن بعد پودر فیکس 

مایا جان میشه بیشتر توضیح بدی! رژ نود اسمشه، پودر فیکس چیه؟ یعنی از لوازم آرایشی ها میشه تهیه کرد؟ 

کلا رنگ نمیخوام بره، چون خیلی دوسش دارم، فقط میخوام موقتا لبام بی رنگ باشه

دخترم مانلی و پسرم امیرسام بهترین هدیه های خدا،        خدا جونم خودت خدایی کن و مراقبشون باش🤲

من که دوبار انجام‌دادم ولی لبام رنگ نگرفت چون قرص تیرویید میخورم لبام رنگ نمیگیره 

ای جانم، ریماجون، تا حالا نشنیده بودم، ولی خب میتونی تینت لب بزنی، اونم رنگش حالا حالاها نمیره

مایا جان میشه بیشتر توضیح بدی! رژ نود اسمشه، پودر فیکس چیه؟ یعنی از لوازم آرایشی ها میشه تهیه کرد؟&n ...

نه عزیزم یعنی رنگ کرم رنگ پوست برو لوازم آرایشا بگو رنگ لبت بده خودت امتحان کن پودر فیکس هم بزنی روش تکون نمیخوره برقشم میگیره که معلوم نشه رژه 

البته رژ مات 24ساعته هم میتونی بگیری رنگ نود تو گوگل بزن ببین

یاد اون دیالوگ از فیلم لئون افتادم که لئون به ماتیلدا گفت: تو به زمان نیاز داری تا یک کمی بزرگ بشی! ماتیلدا گفت: من دیگه بزرگ شدنم تموم شده؛ بعد از این فقط سنم زیاد میشه..🏵️
شیدینگ لب یعنی یه هاله کم رنگ با تاتو رژ لب که پر رنگه فرق داره.... من دارم لبام یه کم رنگ داره خیلی ...

بله درسته، منم شیدینگ کردم، ولی چون ترمیم شده یکم پررنگ تر از قبله، حالا فردا ختم داریم، درسته از دوستان هست ولی زشته این شکلی برم

ای جانم، ریماجون، تا حالا نشنیده بودم، ولی خب میتونی تینت لب بزنی، اونم رنگش حالا حالاها نمیره

عزیزمی ریما اسم دختر کوچیکمه یک اسم عربی لبنانیه  به معنی آهوی چشم‌مشکی 

البته تو ایرانم داریم ریما رامین فر  زن نقی معمولی😅

😂🤣🤣🤣وای زن داییم این کارو کرده بود  بعد ی مدت رفته بود ختم پسر عموش ...گفت آبرو برام نموند ...

ای وااای، الان کاملا درک میکنم ایشون چه حالی شدن، البته ماسک میزنم، ولی خب یهو دیدی چابی چیزی خوردم، اون موقع چیکار کنم🥴🥴🥴

ای وااای، الان کاملا درک میکنم ایشون چه حالی شدن، البته ماسک میزنم، ولی خب یهو دیدی چابی چیزی خوردم، ...

نکن دختر ...تو ک ایرونی جماعت میشناسی آدمو رسوا میکنن

کاش میشد آرزو منم برآورده میشد 🥲
نه عزیزم یعنی رنگ کرم رنگ پوست برو لوازم آرایشا بگو رنگ لبت بده خودت امتحان کن پودر فیکس هم بزنی روش ...

مرسی خانومی، خیلی خیلی محبت کردی، حتما تهیه میکنم، فردا صبح، از هر کی می‌پرسیدم نمیدونست، می‌گفت پنکیک بزن🤭🤭🤭

مرسی خانومی، خیلی خیلی محبت کردی، حتما تهیه میکنم، فردا صبح، از هر کی می‌پرسیدم نمیدونست، می‌گفت پنک ...

خواهش میکنم عزیزم ❤️

عزیزمی ریما اسم دختر کوچیکمه یک اسم عربی لبنانیه  به معنی آهوی چشم‌مشکی  البته تو ایرا ...

ای جان، خدا برات حفظش کنه، بله ما هم تو آشناهامون داریم، اسم قشنگیه🥰🥰🥰