2777
2789
عنوان

شیدینگ لب

| مشاهده متن کامل بحث + 32345 بازدید | 29 پست
نکن دختر ...تو ک ایرونی جماعت میشناسی آدمو رسوا میکنن

کاملیا جان صورتم خیلی بی روح بود، خواستم یکم رنگ و لعاب بگیرم خیر سرم😅😅😅😅

دخترم مانلی و پسرم امیرسام بهترین هدیه های خدا،        خدا جونم خودت خدایی کن و مراقبشون باش🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من زدم اما کاملا طبیعی یعنی رنگ لبام سفید بود الان  رنگش کاملا طبیعه

مبارکت باشه، برا منم طبیعیه ها رنگش، صورتی خوشگل، خودم خیلی دوسش دارم ولی تو ختم یکم تابلو میشه دیگه 

دخترم مانلی و پسرم امیرسام بهترین هدیه های خدا،        خدا جونم خودت خدایی کن و مراقبشون باش🤲

برو ژل بزن ...منم میخام برم ی سی سی بزنم ازین حالت بی روحی در بیاد

کاملیا جان دو سال پیش دو سی سی زدم، به مرور جذب شد رفت، کارهای زیبایی کلا نیاز به ترمیم و تکرار داره، 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

مرسی از همه دوستان 🥰🥰🥰🥰 خصوصا مایا عسلی جون، مرسی گلم از راهنماییت، خیلی سردرگم شده بودم، خدا خیرت بده😘😘😘😘😘😘

سلام گلم منم ۲ روزه شیدینگ کردم خیلی خیلی خشک میشه لبهام  مگه میشه ؟

سلام گلم، مبارکت باشه، خانومی طبیعیه خشک بودنش، سه روز تمام دوبار در روز باید با پماد ویتامین آ چشمی، مرطوب نگهدارید، که خشک نشه، و کمک می‌کنه به زود خوب شدنش، بعد پوسته ریزی داره لبها، که تقریبا بعد از یکی دو هفته کاملا خوب میشه و رنگ اصلی خودشو نشون میده، اگه بعد از این دوره بازم خشک شد، میتونید کپسول ویتامین E بگیرید و خالیش کنید بزنید رو لباتون، عالی جواب میده و خوش رنگ تر میشه 

عزیزم تو شیدینگ ،  بیرون لب میزنن؟ 

منظورم اینکه بعد اینکه رنگش رفت ، بیرون لب که پوست آدمه ، رنگش می مونه؟

لبای من بی روح و کوچیکن 

می خواستم یکم رنگ بگیرن و ی کوچولو بزرگ بشن 

میگن نکنه بعد رفتن رنگ لبام ، رنگ پوستم بمونه

خوشبختی همه آرزومه 🤍💫

عزیزم تو شیدینگ ،  بیرون لب میزنن؟  منظورم اینکه بعد اینکه رنگش رفت ، بیرون لب که پوست آد ...

سلام عزیزم ، بله اگر خودت بخوای برات میزنن، مثلا من لب بالایی رو گفتم یکم حجیم تر بزنه البته یکم، چون میگن تتو لب رو اگر خیلی بیرون از لب بزنی رفته رفته پخشی رنگ میاره یعنی پخش میشه رو پوست صورت، آره اگه دوست داری حتما برو بزن، اصلا صورت آدم جون میگیره، در مورد اینکه گفتی رنگ لب می‌ره و اینا..... اگه ترمیم بری اصلا رنگش نمیره تا مدتها، احتمالا شاید یکم بعد از گذشت مدتی فقط کم رنگ بشه، که اگه دوست داشتی میتونی بازم بری ترمیم، چون می ارزه، چه ابرو چه خط چشم، چه تتو لب، کلا آرایش نیمه دائم خوبیش اینه که همیشه آراسته هستی، چون با شستشو و حمام هم نمیره، حتی اگه با آب داغ حمام کنی یا مثلا راحت میری استخر و کلا صورتت خوشگله همیشه 😍😍😍

سلام عزیزم ، بله اگر خودت بخوای برات میزنن، مثلا من لب بالایی رو گفتم یکم حجیم تر بزنه البته یکم، چو ...

سلام خوبین

من خیلی دوست دارم بزنم خط چشم و رژ لب اما میترسم 

رنگش بد بشه و خراب بشه

سلام خوبینمن خیلی دوست دارم بزنم خط چشم و رژ لب اما میترسم رنگش بد بشه و خراب بشه

سلام دوست عزیز قطعاً اگه یه جای خوب برین، پیش یه آدم مطمئن نتیجه خوبی میگیرین 😊❤️