2777
2789
عنوان

کسی بافتنی بلده راحته یا نه

330 بازدید | 13 پست

بچه ها من خیلی دوست دارم بافتنی یاد بگیرم چون دوتا بچه چهار ساله دارم دوست دارم واسشون لباس و کلاه ببافم خیلی سخته من اصلا بلد نیستم چند جلسه برم کلاس یاد میگیرم مجازی میتونم یاد بگیرم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی راحته کلاس بری زود یاد میگیری قلاب بافی بهت پیشنهاد میدم

عشق مقدس است و عاشق اهل خیانت نیست⁦❤️⁩ عاشق ناپاکی را به حریم پاک و مقدس دل راه نمی‌دهد 💚 هوس رانباید عشق نامید
یعنی قلاب بافی قشنگ تره میله

اره تنوع زیادی داره با قلاب بافی کیف کفش خیلییییی چیزای زیادی میشه بافت میل فقط لباس اینا میشه

عشق مقدس است و عاشق اهل خیانت نیست⁦❤️⁩ عاشق ناپاکی را به حریم پاک و مقدس دل راه نمی‌دهد 💚 هوس رانباید عشق نامید
کدوم بافتش قشنگ تره و اسون تر

قلاب بافی اسونتره ولی با دومیل کارای متنوعتریو میتونی ببافی میتونی تو نت سرچ کنی ببین چیا میخواد یکم تمرین کنیو ببافی فقط بدیش اینه که تا تموم شدن یه لباس یا هرچی طول میکشه ماشین بافندگی هست که سرعتش بالاترا ولی خیلی  گرونه میتونی ازدوستی فامیلی کسی بافتن بلده ازش بپرسی که مرحله به مرحله پیش بری 

قلاب بافی اسونتره ولی با دومیل کارای متنوعتریو میتونی ببافی میتونی تو نت سرچ کنی ببین چیا میخواد یکم ...

فک میکنم خیلی خنگم تا بخام یاد بگیرم و فک کنم خیلی سخت باشه با نت بخام یاد بگیرم و مدل ببافم بدون کلاس که نمیشه هیچ کس اطرافم بافتنی بلد نیست 

فک میکنم خیلی خنگم تا بخام یاد بگیرم و فک کنم خیلی سخت باشه با نت بخام یاد بگیرم و مدل ببافم بدون کل ...

به خودت اینحور نگو به هرحال یادگیری زمان میبره ولی به نظر من بافتنی ازاون مواردیه که بیشتریا با یکم تلاش یاد میگیرن به هرحال با ارامشو قدم به قدم جلو برو ان شاءالله موفق میشی حالابا کلاس یا نت هرکدوم که راحتتری