2777
2789
عنوان

خوابی که دیدم و بابتش آشفته ام🥲

126 بازدید | 13 پست

خانما من باردارم و چند وقت پیش خواب دیدم آلت مردونه داشتم و متعجب بودم،گوگل زدم تعبیرشو زده بود بچه پسره ولی دور از جون زنده نمیمونه،از روزیکه تعبیر زدم خیلی استرس وجودمو گرفته کسی تجربه خواب منو داشته؟

کِ گرچه رنج به جان رسد...امید دواست🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم دلیل نداره حتی اگ تعبیرش هم درست باشه ،اتفاق بیوفته من زیاد مذهبی نیستم اما توی اینجور مواقع سرع صدقه میذارم کنار و بلا رفع میشه،ب دلت بد نیار و صدقه بذار کنار،عالیه😍😍😍😍

بدبه دلت راه نده هیچی نمشه وقتی الان بارداری وهمش فکر وخیال میگنی خاب اشفته میبینی وتعبیر نداره

اره بخدا همش استرس دارم 

عزیزم دلیل نداره حتی اگ تعبیرش هم درست باشه ،اتفاق بیوفته من زیاد مذهبی نیستم اما توی اینجور مواقع س ...

صدقه هم دادم ولی باز تو دلم آشوبه اخه من سر بارداریم خیلی اذیت شدم

صدقه هم دادم ولی باز تو دلم آشوبه اخه من سر بارداریم خیلی اذیت شدم

ب خدا توکل کن

برگی از درخت نمی افته مگر خواست او

ما چیکاره ایم

فقط خدا

توکل کن عزیزم و مثبت فکر کن،ان شاالله صحیح سلامت میگیری بغلت و بزرگش میکنی😍😍😍😍😋

ب خدا توکل کن برگی از درخت نمی افته مگر خواست او ما چیکاره ایم فقط خدا توکل کن عزیزم و مثبت فکر ...

مممنون گلم از انرژی مثبتت

انشالله ❤️😘

صدقه بده و بهش فکر نکن

خوابتون رو برا کسی تعریف نکنین و بهش فک نکنید بدون تعبیر میمونه

🔴چرا قبل از اینکه میخوایید پست رو ریپلای کنید لایک میکنید؟!😬😤🔴 یعنی اگه تو نی نی سایت بگی نفس میکشم میگن برا کدوم شهری؟ کجایی؟ مگه هنوزم کسی هست نفس بکشه این چیزا برا عهد قاجاره🤦‍♀️😤😤 اینجا هر کسی بر اساس تفکر و عقاید خودش نظر میده وقتی نظری میپرسی با عقل خودت بررسی اش کن بعد تصمیم بگیر یاد بگیر خودت مسئول زندگی خودت هستی الکی بر اساس چهار تا نظر آتش به زندگیت نزن پشیمونی بعدش سودی نداره 😉🙃🙃