2821
2789
عنوان

این بده؟

476 بازدید | 25 پست

همکار متاهلی دارم ۲۲ ساله

خیلی با اقایون شوخی میکنه

ولی فقط در حد حرف و شوخی هست

ینی دختری نیست ک بخاد مخ بزنه_

فقط تو حرف زدن و رفتار شوخِ

و خیلی راحته

اگ بده چرا؟

لایک نکن هموطن🫡🥲🗿زندگی زیباست اما عادلانه نیست_هیچکسو قضاوت نکنید_دعا کنید من خوشبخت شم_

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آره همسایه ماهم اینجوریه  حتی جلوی شوهرشم کوتاه نمیاد

ناراحت میشی شما؟

لایک نکن هموطن🫡🥲🗿زندگی زیباست اما عادلانه نیست_هیچکسو قضاوت نکنید_دعا کنید من خوشبخت شم_
ناراحت میشی شما؟

من اگر نامحرمی با شوهرم گرم‌بگیره بگو بخند بکنه ناراحت میشم... هرچقدرم بی منظور باشه

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋

تو عرف جامعه درست نیست، کمی باید متشخص تر رفتتر کنه

قرار نیست به صرف اجتماعی بودن و راحت بودن و ..... با هرکسی شوخی کنیم

فراموش نکنیم همین رفتار ها ممکنه خیلی حق الناس به گردنمون بیاره

بد نیست فضولی شما بده 

چ فضولی شده؟من خودمم شوخم و شوخی میکنم 

ولی تا وقتی این همکارام نبود روم نمیشد حالا ک این هس پایه همیم فقط اون متاهله من مجرد

من خودم تقریبا همچین شخصیتی دارم واقعا دست خودمم نیست نمیتونم خشک و عبوس باشم

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
چ فضولی شده؟من خودمم شوخم و شوخی میکنم  ولی تا وقتی این همکارام نبود روم نمیشد حالا ک این هس پ ...

از همون جمله ی اخر اون متاهله من مجرد واون توضیحات تاپیکتون معلومه تو ذهنتون چی می گذره نیازی به توجیه کردن نیس

2790
2823
2791
2779
2792