ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
چ فضولی شده؟من خودمم شوخم و شوخی میکنم ولی تا وقتی این همکارام نبود روم نمیشد حالا ک این هس پ ...
نکن گلم ، نمیخوام خدایی نکرده دخالت کنم یا قصاوت چون در جایگاهش نیستم ولی اون خانم با این کارش هم داره به همسرش خیانت میکنه هم به همنوعانش که همسران مردان همکارتون هستن، قرار نیست خیانت همیشه جنسی باشه
شما هم در سته مجردی ولی به هرحال با این شوخی ها ممکنه حق الناس همون خانم ها بیاد گردنت
نکن گلم ، نمیخوام خدایی نکرده دخالت کنم یا قصاوت چون در جایگاهش نیستم ولی اون خانم با این کارش هم دا ...
واقعاگل گفتی،چندوقت پیش یکی ازهمیناداشت بااین رفتارهاش زندگی منوبه گندمیکشید،همیشه بین منوشوهرم دعوابود،هرموقع یادم میفته چندشم میشه ازش وواقعاحلالش نمیکنم
آدم های تمام شده رادیگرازنوشروع نکنید....نه آنهامثل قبل خواهندبود.....ونه تو.....ونه حتی رابطه هایتان........
واقعاگل گفتی،چندوقت پیش یکی ازهمیناداشت بااین رفتارهاش زندگی منوبه گندمیکشید،همیشه بین منوشوهرم دعوا ...
این خیلی بده که بعضی خانم ها با توجیه اینکه میخوان اجتماعی باشن اینطور رفتار میکنن و ذره ای به این فکر نمسکنن که با این رفتارشون چه تاثیری میتونن رو زندگی همجنس هاشون داشته باشن
حالا خواسته از روی خباثت و نجاست یا ناخواسته از روی لجاجت و حماقت