2777
2789
عنوان

این بده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 25 پست

ازاین جورافرادمتنفرم،چندتاهم اطراف شوهرم بودم ازشرشون خلاص شدم،به نظرم یک خانم باشخصیت بایدحدوحدودخودشوبدونه،وبامردغریبه گرم نگیره واقعازشته

آدم های تمام شده رادیگرازنوشروع نکنید....نه آنهامثل قبل خواهندبود.....ونه تو.....ونه حتی رابطه هایتان........
من خودم تقریبا همچین شخصیتی دارم واقعا دست خودمم نیست نمیتونم خشک و عبوس باشم

منم فقط لب و دهنم واقعا هیچی تو دلم نیس🥲

واگ بدونم از شوخی هام سو استفاده میشه رفتارمو عوض میکنم

ولی حس میکنم بعضیا فکر بد دارن

لایک نکن هموطن🫡🥲🗿زندگی زیباست اما عادلانه نیست_هیچکسو قضاوت نکنید_دعا کنید من خوشبخت شم_

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چ فضولی شده؟من خودمم شوخم و شوخی میکنم  ولی تا وقتی این همکارام نبود روم نمیشد حالا ک این هس پ ...

نکن گلم ، نمیخوام خدایی نکرده دخالت کنم یا قصاوت چون در جایگاهش نیستم ولی اون خانم با این کارش هم داره به همسرش خیانت میکنه هم به همنوعانش که همسران مردان همکارتون هستن، قرار نیست خیانت همیشه جنسی باشه

شما هم در سته مجردی ولی به هرحال با این شوخی ها ممکنه حق الناس همون خانم ها بیاد گردنت

این یه پیشنهاد خواهرانه بود گلم

از همون جمله ی اخر اون متاهله من مجرد واون توضیحات تاپیکتون معلومه تو ذهنتون چی می گذره نیازی به توج ...

شما خوبی 

تو تاپیک من دنبال داستان نباش لطفا..

لایک نکن هموطن🫡🥲🗿زندگی زیباست اما عادلانه نیست_هیچکسو قضاوت نکنید_دعا کنید من خوشبخت شم_
نکن گلم ، نمیخوام خدایی نکرده دخالت کنم یا قصاوت چون در جایگاهش نیستم ولی اون خانم با این کارش هم دا ...

واقعاگل گفتی،چندوقت پیش یکی ازهمیناداشت بااین رفتارهاش زندگی منوبه گندمیکشید،همیشه بین منوشوهرم دعوابود،هرموقع یادم میفته چندشم میشه ازش وواقعاحلالش نمیکنم

آدم های تمام شده رادیگرازنوشروع نکنید....نه آنهامثل قبل خواهندبود.....ونه تو.....ونه حتی رابطه هایتان........
نکن گلم ، نمیخوام خدایی نکرده دخالت کنم یا قصاوت چون در جایگاهش نیستم ولی اون خانم با این کارش هم دا ...

مرسی عزیزم😍

واقعاگل گفتی،چندوقت پیش یکی ازهمیناداشت بااین رفتارهاش زندگی منوبه گندمیکشید،همیشه بین منوشوهرم دعوا ...

این خیلی بده که بعضی خانم ها با توجیه اینکه میخوان اجتماعی باشن اینطور رفتار میکنن و ذره ای به این فکر نمسکنن که با این رفتارشون چه تاثیری میتونن رو زندگی همجنس هاشون داشته باشن

حالا خواسته از روی خباثت و نجاست یا ناخواسته از روی لجاجت و حماقت

این خیلی بده که بعضی خانم ها با توجیه اینکه میخوان اجتماعی باشن اینطور رفتار میکنن و ...

واقعاهمینطوره،من همیشه میگم اینجورافرادبااون دسته ای که میرن بامردمتاهل دوست میشن هیچ فرقی ندارن.....همون قدرکه کاراوناکثیفه کاراین افرادهم کثیفه.....