2821
2789
عنوان

باشگاه میرید؟

419 بازدید | 42 پست

اگه میرید برنامه جدا میگیرید که تو دفترچه براتون بنویسه؟

من بهم میخواد برنامه جداگونه بده اما هزینه برنامه جدا هست تا شهریه، برا شما هم همینه؟؟؟

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍

امروز جلسه اولم بود انقد دست و پام تو هم گره میخورد بلد نبودم🤣

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

آره دیگه هزینه اش جداس

تا چن سال پیش اینطوری نبود فک کنم جدیدا اینطوری کردن

من ورزش گروهی میرم برنامه نداریم

من گروهی نمیتونم میترسم دوباره وزن کم کنم😁

نه  وقت ندارم  خوشمم نمیاد ، میخوام تو خونه ورزش کنم

اگه انگیزه ورزش تو خونه رو داری که خیلی خوبه

هفتادتومن ایناس برنامش

برا ما ۲۰۰ تومن🥲

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792