ش_ب_ن_م مدیر عضویت: 1401/06/12 تعداد پست: 10059 عنوان مسافرت | مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 47 پست سلام دوستان شبتون بخیرمیخواستم ازتون بپرسم تا حالا به کدوم شهرهای ایرانسفر داشتین؟ سفر خارجی هم اگر داشتین لطفا بگین عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد ! 1402/04/12 | 23:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شیماaa عضویت: 1398/01/31 تعداد پست: 804 من خارجی نرفتم اصفهان طبس مشهد مازندران رشت اردبیل سزعین ارومیه مهاباد سقز بانه اراک همدان یا ... قم و تهرانو سمنان هم رفتم دیه همینا
ش_ب_ن_م مدیر استارتر عضویت: 1401/06/12 تعداد پست: 10059 من خارجی نرفتم اصفهان طبس مشهد مازندران رشت اردبیل سزعین ارومیه مهاباد سقز بانه اراک همدان یا ... شیراز خیلی شهرِ خوبیه واقعت عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !
saforafarhadi عضویت: 1402/02/26 تعداد پست: 476 کدوم یک از شهرهای ایران به نظرتون بهتره،؟ کیش هم رفتین؟ بله کیش رفتم ولی پنج شش سال پیش آخرین بار بود رفتمشیراز رشت به سمت خلخاللرستان تو فصل بهارقشم هم خیلی بینظیرهچابهار هم عاشقشم
ش_ب_ن_م مدیر استارتر عضویت: 1401/06/12 تعداد پست: 10059 سلام شهرکرد الان هواش عالیه جاهای دیدنی هم بی نظیره سلام خودتون هم اهل شهرکرد هستین؟ عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !
ش_ب_ن_م مدیر استارتر عضویت: 1401/06/12 تعداد پست: 10059 اره چه قدر عالی عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !
ش_ب_ن_م مدیر استارتر عضویت: 1401/06/12 تعداد پست: 10059 بله کیش رفتم ولی پنج شش سال پیش آخرین بار بود رفتم شیراز رشت به سمت خلخال لرستان تو ف ... کیش رفتین هزینه تون زیاد شد؟چابهار و قشم فکر کنم تو فصل زمستون و بهار خوب باشه عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !
شیماaa عضویت: 1398/01/31 تعداد پست: 804 بله کیش رفتم ولی پنج شش سال پیش آخرین بار بود رفتم شیراز رشت به سمت خلخال لرستان تو ف ... واقعا چابهار قشنگه؟؟؟ عکساشو ک میبینم حس خاصی بم دس نمیده ک برم خیلیممممم طولانیه راهش🥴
_aysoon_ عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 3816 تو ترکیه استانبول از بقیه شهرها بهتره؟ وان که شهر کوچیکی هست ولی چون به تبریز خیلی نزدیکه زود زود میتونیم بریمترابزون هم شهر بزرگیه هم خیلی خوشگله شمال اینجا هستولی اره استانبول از همشون مدرن تره
ش_ب_ن_م مدیر استارتر عضویت: 1401/06/12 تعداد پست: 10059 واقعا چابهار قشنگه؟؟؟ عکساشو ک میبینم حس خاصی بم دس نمیده ک برم خیلیممممم طولانیه راهش🥴 با هواپیما باید برید . توی فصل زمستون اونجا بهاره عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !
ش_ب_ن_م مدیر استارتر عضویت: 1401/06/12 تعداد پست: 10059 وان که شهر کوچیکی هست ولی چون به تبریز خیلی نزدیکه زود زود میتونیم بریم ترابزون هم شهر بزرگیه هم خی ... زود زود میرید وان ، یعنی با پاسپورت میرید؟ عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !
saforafarhadi عضویت: 1402/02/26 تعداد پست: 476 کیش رفتین هزینه تون زیاد شد؟ چابهار و قشم فکر کنم تو فصل زمستون و بهار خوب باشه همیشه کیش مسافرت پرهزینه ای هستشبله کلا جنوب فروردین و مهر و آبان عالی هستش
saforafarhadi عضویت: 1402/02/26 تعداد پست: 476 واقعا چابهار قشنگه؟؟؟ عکساشو ک میبینم حس خاصی بم دس نمیده ک برم خیلیممممم طولانیه راهش🥴 من عاشقش شدمبرای عکس های فرمالیته رفتم فروردین ماه خیلی خوب بود
شیماaa عضویت: 1398/01/31 تعداد پست: 804 با هواپیما باید برید . توی فصل زمستون اونجا بهاره آخه آدم با هواپیما بره اونجا دیه ماشین نداری خیلی سخته با تاکسی اینور اونور بری
ش_ب_ن_م مدیر استارتر عضویت: 1401/06/12 تعداد پست: 10059 همیشه کیش مسافرت پرهزینه ای هستش بله کلا جنوب فروردین و مهر و آبان عالی هستش ممنونم ازتون عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !