2821
2789
عنوان

مسافرت

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 47 پست
کیش رفتین هزینه تون زیاد شد؟ چابهار و قشم فکر کنم تو فصل زمستون و بهار خوب باشه

ما کیش رفتیم به نظرم کسی که کیش میره باید خوب خرج کنه

در مورد هتل هاش که فقط میشه به چهار ستاره پنج ستاره رفت چون جای مرطوبی هست میگن اون یکی ها از لحاظ بهداشتی خوب نیس 

تفریح های ابیشم خیلی گرونه آدم هم که تا اونجا میره به خاطر اونا هس من برای خرید هم نمیشه گفت زیاد مناسبه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه آدم با هواپیما بره اونجا دیه ماشین نداری خیلی سخته با تاکسی اینور اونور بری

اگر بخواین با ماشین برید شاید دو روز تو راه باشین . معمولا شهرهایی مثل چابهار که منطقه آزاد هم هست تاکسی زیاد دارن برای مسافرها . البته قیمت هاشو نمیدونم ممکنه گردن هم باشه توشون

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

ما کیش رفتیم به نظرم کسی که کیش میره باید خوب خرج کنه در مورد هتل هاش که فقط میشه به چهار ستاره پنج ...

شما رفتین چه قدر خرجتون شد؟=

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

نه عزیزم هوایی برای عکس های فرمالیته رفتم

منظورتون از عکس فرمالیته چیه،،

چابهار زمینی رفتید؟؟؟  راهش خیلی خسته کنندس اخه

زمینی خیلی سخت و طولانیه  . فکر کنم دو روزی تو راه باشه

عکس ها و کلیپ هایی که قبل عروسی میگیریم

چه خوب

به سلامتی

خوشحال و خوشبخت باشین همیشه

ما نفری ۱۶ ملیون دادیم فقط برای هتل و بلیط هواپیما چهارروز موندیم

چه فصلی رفتین؟

چند سال پیش؟؟

سال قبل بهمن رفتیم 

به سلامتی مهربونم.همیشه به شادی و خوشحالی