2777
2789
عنوان

بچم پسره 😁

| مشاهده متن کامل بحث + 3604 بازدید | 87 پست
عزیزم انشالله سالم بغل بگیریش❤️❤️❤️منم خیلی دوس دارم دختر دار بشم ولی اصلا نمی خوام تو کار خدا دخالت ...

من هم بعد از شانزده سال که باردار شدم گفتم خدایا فقط سالم و پر خیر و برکت باشه هر جنسی که دادی مصلحت خودته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ وقت فرقی بین دختر و پسر و برتری ای بین شون وجود نداره ک بگیم پسر بهتره یا دختر مهم اینه چطوری تر ...

کاش درباره ی منم توی اجتماع، حرفتون صدق می‌کرد توی حساسترین سنم. اگه بچه ی شما هم پسره که خیلی باید خوشحال باشید و خدارو شکر کنید. دخترداری خیلی پیچیده ست، برای خوشبخت کردنش باید جور خاصی بجنگید که موانع بهش صدمه نزنه. جامعه به من نه فقط که اثبات کرد که زن و مرد مثل هم نیستن حتی اثبات کرد که من ارزشم از دخترای دیگه خیلی پایینتره. وگرنه خانوادم به دختر بودن من قانع بودن ولی همکلاسیام و معلمام حتی چشم دیدن معمولی زندگی کردن و نفس کشیدن و یه ذره آرامش داشتن یا لبخند زدنمو نداشتن....

خدا منو لایق دختر داری ندونست  مادر دختر بودن سیاست و هنر میخواد اگه دختر میشد شادتر هم بودم و ...

عزیزم این حرفو نزن اصلا خدا قربونش برم اصلا نگاه نمی کنه کی لیاقت چی داره همین جوری رندوم میده میره دیگه🤣🤣🤣بین خودمون باشه خیلیا اصلا لیاقت بچه ندارن خالا چه برسه به دختر یا پسر ولی خدا همین جوری میده دیگه

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔
منم ابجی دار دارم میشم دکتر گفته به احتمال زیاد دخمله

حس خوبی گرفتم ازت، ای جونم آبجی کوچولو خیلی شیرینه 😍😍😍

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.
من هم بعد از شانزده سال که باردار شدم گفتم خدایا فقط سالم و پر خیر و برکت باشه هر جنسی که دادی مصلحت ...

عزیزم انشالله به سلامتی به دنیا میاد و یه آقای جنتلمن میشه❤️❤️

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔
خودم هم نظرم اینه ولی دختر داشتن هم میگن لذت بزرگیه 

به شرط اینکه توی زندگیش موانع بزرگ نذارید و با دخالتای بیجا زندگیشو خراب نکنید و نذارید که معلما چه زن و چه مرد، بخاطر دختر بودنش بدبختیای زندگیشونو سر اون دربیارن. در اینصورت اصلا لذتی نداره و مقصرشم شمایید

کاش درباره ی منم توی اجتماع، حرفتون صدق می‌کرد توی حساسترین سنم. اگه بچه ی شما هم پسره که خیلی باید ...

من دوتا دختر دارم عزیزم خداروشاکرم سومی هم توراهه بازم دختر باشه راضی ام به رضای خدا 

این ارزشو به خاطر معلم هات و دوستان کم نکن مهم خودتی ک چطوری زندگی کنی و بجنگی متاسفانه جامعه ما طوریه ک پسر پرست تر اند تا حالا همینجا بارها تاپیک بوده ک واای مادرشوهرم گفته دعا کن بچه ات پسر باشه بارها گفتم اخه مادرشوهر حسابی مگ خودت دختر نبودی ک از عروست توقع پسر داری یا خود خانوماااا اینجا فقط پسر میخان وقتی این ارزشو خودمون از خودمون میگیریم چه توقعیه ک جانعه به دخترا ارزش بده 

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

فردا میخام برم 😍  کاش مال منم مشخص باشه  ولی من دوازده هفته سه روزمه

بر اساس تجربه احتمال میده و به مهارت پزشک بستگی داره ، پزشک من معروفه به دقت در تعیین جنسیت 

به به چه تاپیک خوبی دختردارابه پسرداراعشق ومحبت میدن پسرداراهم برای دختردارا خداروشکرکسی نگفته دخترداشتن یاپسرداشتن لیاقت میخوادامیدوارم بچه های هممون خوشبخت بشن وتوی زندگی سربلندمون کنن

به به چه تاپیک خوبی دختردارابه پسرداراعشق ومحبت میدن پسرداراهم برای دختردارا خداروشکرکسی نگفته دخترد ...

معمولا ایت دعواها تو تاپیکای دختر دار شدم پیش میاد 😂😂😂

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی