2777
2789
عنوان

بچم پسره 😁

| مشاهده متن کامل بحث + 3602 بازدید | 87 پست

مبارکه عزیزم🥰درستش هم همینه 

از داشته هامون باید لذت ببریم 

چی بهتر از اینکه خدا لایق دونسته یه هدیه آسمونی بهت داده

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
تازه اینجوری بهتر هم هست، پسرتون واجبه براش که حتما حداقل یه برادر همنوع خودش داشته باشه. بهتر از دو ...

خودم هم نظرم اینه ولی دختر داشتن هم میگن لذت بزرگیه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه خوب❣️ ولی منم پسر خیلی دوست دارم. مطمئن باشید پسر خیلی بهتر از دختره❤️‍🔥💗💌🌹

هیچکدوم بهتر و بدتر از اون یکی نیست هر کدوم نعمت خداست این حرفارو جمع کنید لطفا

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔
هیچ وقت فرقی بین دختر و پسر و برتری ای بین شون وجود نداره ک بگیم پسر بهتره یا دختر مهم اینه چطوری تر ...

احسنت به تو

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.
خدا منو لایق دختر داری ندونست  مادر دختر بودن سیاست و هنر میخواد اگه دختر میشد شادتر هم بودم و ...

این چه حرفیه عزیزم

خدا صلاح ندونسته حتما 

وگرنه دختر وپسر نداره هردو هدیه ی خدا هستن 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
ای جانم ....منم همسرم برام ۶تا النگو خرید کادو برای دختر دار شدنم خیلی خوشحالی بودیم و هستیم که بچمو ...

خداحفظش کنه😍😍 

الان باردارم 

من میگم یه دختر داریم این پسر بشه دیگه عالیه همین دوتا کافیه 

برگشته میگه نه دختر باشه پسر مامانیه دختر بابایی پس مال من باشه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️

من برا دخترم  تا ۳ روز تو مغازمون شیرینی میدادم هر مشتری میومد😂😂 تا این حد خوشحال بودم

واقعا شنبدم دختر داشتن خیلی باحاله 

مامانم خیلی آرزو داشت دختر باشه بچم 

ولی قیمت

عزیزم انشالله سالم بغل بگیریش❤️❤️❤️منم خیلی دوس دارم دختر دار بشم ولی اصلا نمی خوام تو کار خدا دخالت کنم هرچی خودش راضی بود

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔
من آرزو داشتم دختر باشه خدا بهم خیلی لطف کرد، تموم دنیامه دخترم.

اخی عزیزم ایشالا خداحفظش کنه :) 

گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون ،  در خود ببین بعد بخواه              خلاص🌱                                                                    بچه ها نخندینا ... ! 🕊                                    
خدا منو لایق دختر داری ندونست  مادر دختر بودن سیاست و هنر میخواد اگه دختر میشد شادتر هم بودم و ...

ایشالا ک تنش سلامت باشع 

گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون ،  در خود ببین بعد بخواه              خلاص🌱                                                                    بچه ها نخندینا ... ! 🕊                                    
خداحفظش کنه😍😍  الان باردارم  من میگم یه دختر داریم این پسر بشه دیگه عالیه همین دوتا کا ...

دو تا دختر هم خیلی خیلی خوبه 

اونقدر رفقای خوبی میشن واسه هم که خدا می‌دونه