2777
2789
عنوان

بچم پسره 😁

3598 بازدید | 87 پست

اصلا نمی‌دونستم باید چی بگم ، نمی‌دونم چرا منتظر نبودم ، اونقدر همه گفته بودند ایشالا این دفعه یه دختر خوشگل گیرت میاد از اول حاملگی همه علائمم رو برای دختر دار شدن تعبیر کرده بودم 

اصلا هم نمیشد قطعی بگم دختره یا پسره 

بچه قبلیم پسر بود البته شونزده سال پیش ، اما اصلا ناراحت نیستم که بچم دختر نیست 

چون پاره تن دختر باشه یا پسر اصلا فرقی نداره 

پسرم هم گفت انگار همه باید تو‌ خونه ما پسر باشن ، شوهرم هم گفت میدونستم پسره

ولی من خوشحالم 

نمی‌دونم بقیه خوشحال هستن یا نه ولی من خوشحالم 

خدارو شکر که گفتن سالمه

زیر سایه پدر مادر بزرگه شه

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

کاش همه حتی اگه دختر دار میشدن همینجوری ذوق داشتن 

گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون ،  در خود ببین بعد بخواه              خلاص🌱                                                                    بچه ها نخندینا ... ! 🕊                                    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به سلامتی ان شاالله 💖

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

خداروشگر🥰

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 😐😬

خدارو شکر که سالمه وخدارو شکر که خوشحالی

انشاالله خوش قدم باشه 

دعا کن منم این ماه بارداربشم 

برای نی نی دار شدن همه بی نی نی ها ومن دعا کنین  درزمین عشقی نیست که زمینت نزند،آسمان را دریاب

الان یه عده متعصب ناراحتت میکنن

قفل کن بره

مبارکه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری