2777
2789
عنوان

بچه خوره. وسقط لطفا بیایین😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2204 بازدید | 70 پست
منم شنیدم 

این نوع یعنی چی چرا باید اینجوری بشه😭😭

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه خوره چیه

بچه خوره همون فیبروم رحمی هست.یه غده که به جفت میچسبه و بجای جنین تغذیه می‌کنه و بزرگ میشه. با آمپول درمان میشه از قبل بارداری تا پایان بارداری باید آمپول مخصوص بزنه

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹

بچه خوره دیگه چیه.مگه عهد بوقه به فیبروم میگید بچه خوره!!!اسمش فیبرومه.نمیزاره به جفت خونرسانی بشه.هی خودش استفاده میکنه و بزرگ میشه جنین رشد نمیکنه یا به سختی رشد میکنه

.                                       
بچه خوره همون فیبروم رحمی هست.یه غده که به جفت میچسبه و بجای جنین تغذیه می‌کنه و بزرگ میشه. با آمپول ...

گفت باید سقط بشع فردا نوبت زدم. بنظرت درد داره قرص میدن یا دستگاهی هست خیلی میترسم😭😭

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️
اتفاق دیگه ان شاالله دفعه بعد نی نی سالم 

قربونت عزیزم دخترم چقد گریه کرد گفت داداشیم‌میخوام😭😭😭

دلیل اینکه اینطوریه نفهمیدی؟؟

ن اصلا از صبح هم حالت تهوع داشتم تا شب شکم درد کمر درد خونریزی هم نداشتم اصلا

قربونت عزیزم دخترم چقد گریه کرد گفت داداشیم‌میخوام😭😭😭

درمان داره نگران نباش. برو پیش متخصص نازایی. فامیلمون این مشکل داشت ولی درمان شد دوتا بچه هم داره

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹