2777
2789
عنوان

بچه خوره. وسقط لطفا بیایین😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2204 بازدید | 70 پست
ممنون‌گلم‌من ۷ هفتم هست خداروشکر زود فهمیدم خدا کنه اذیت نشم میترسم😭😭ممنون گلم

ایشالله باسلامتی کامل بیای ازبیمارستان بیرون مال شماسقط میشه راحت واسه زن داداشم اجازه ندادن گفتن بچه قلب داره مااجازه سقط نداریم که ناگهانی کیسه اب پاره شدقلب بچه ازکارافتاد بعددارودادن بچه سقط شه که بچه اومدفیبرم چسبیده بودجفت بردن اتاق عمل

برام دعا کن عزیزم از سقط میترسم😭

ترس نداره من یه بار سقط خود به خودی داشتم 

این بارم خارج رحمی 

توکل به خدا ان شاالله چیزی نیست برات صلوات میفرستم 

خدایا مرا آن ده که آن به❤ بار الها به تو پناه اورده ام💚💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشالله باسلامتی کامل بیای ازبیمارستان بیرون مال شماسقط میشه راحت واسه زن داداشم اجازه ندادن گفتن بچ ...

ممنونم‌گلم . مال من اصلا بچه ای وجود نداره توشکمم . چقد زن داداشت اذیت شد خدا کمکش کنه بچه بعدیش سالم باشه❤️❤️🤲

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️
ترس نداره من یه بار سقط خود به خودی داشتم  این بارم خارج رحمی  توکل به خدا ان شاالله چیز ...

ممنونم عزیزم❤️

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️
ممنونم‌گلم . مال من اصلا بچه ای وجود نداره توشکمم . چقد زن داداشت اذیت شد خدا کمکش کنه بچه بعدیش سال ...

فداتم زن داداشم دوتابچه داره یکی هم سقط کرده اینم بعدیش بود بسه دیگه ایشالله خدابه شمابچه سالم بده 🤲

[QUOTE=299015824]فداتم زن داداشم دوتابچه داره یکی هم سقط کرده اینم بعدیش بود بسه دیگه ایشالله خدابه شمابچه سالم بده .[/QUOTE

خدا بچه هاشو حفظ کنه وتنشون سلامت باشع🤲❤️ممنون گلم

نترس عزیزم.ما مادریم.سخت ترین دردارو تحمل کردیم.این که کاری نداره

اره میترسم این مشکل داشته باشه اندازه زایمان اولم ک دخترم بود اینقد ترس استرس نداشتم❤️🤲😭