2777
2789
@asalarmy     بیا این ور داا تولدت مبارک ستوون امیدوارم به همه ی آرزوهات برسی به هدفت ...

فدات بشم جوجه 💋😍

خیلی ممنون جیگر عشقی 🥺😍

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

تولدش مبارررکاا😍

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جون باو چقد تولد 

آرزوهات خاطره شن لاو💜

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

@asalarmy  

تولد تولد تولدت مبارککک

گاو و الاغ و لک لک

کیک و شیرینی و شربت

تیر ماهی جون تولدت مبارک😂😂❤️

به همه آرزوهات برسیییی

دست دست جیغغغغ سوووت

*راستی کادو میخواما😁

Army    غرق در رویای آینده و سرگردان در کابوس حالیم... 
تولدش مبارررکاا😍

مرسی از شما خوشمل چی خانم🥰😀❤️

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

جون باو چقد تولد  آرزوهات خاطره شن لاو💜

فدات داشم

مرسی پرنده جون🥰😍😁

مرسی از شما خوشمل چی خانم🥰😀❤️

فدات هم ماهی جان😁❤🫀

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....
خدا نکنههههه عشق منییی🤤💜 قربونت برم      

خدانکنه بمونی برام😍🥺💜

فدات داشم مرسی پرنده جون🥰😍😁

رفیق…

مبادا گرفته باشی

که شهری را به نماز آیات وا می داریم

آره حجی 🔪🔪🔪🔪

تولدت مبارک 🌱

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

@roseitaaa     @الیااااااا     @ارملیسس     @نینی_خرس_تاتا & ...

عسلمممممممممم

عسل ماماننننننننن

خوشگل مهربونِ تاتا 

نپص من 

تولدت مبارکککککک

بیا بغل تاتاااااا

صد سال زنده باشی🥺بنفش بمون 💜 سالم و موفق باش و مریض نشو

@asalarmy  

🦭🤍