2789
@asalarmy     بیا این ور داا تولدت مبارک ستوون امیدوارم به همه ی آرزوهات برسی به هدفت ...

فدات بشم جوجه 💋😍

خیلی ممنون جیگر عشقی 🥺😍

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

تولدش مبارررکاا😍

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفرهی عقد رو😊💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻 ....

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

@asalarmy  

تولد تولد تولدت مبارککک

گاو و الاغ و لک لک

کیک و شیرینی و شربت

تیر ماهی جون تولدت مبارک😂😂❤️

به همه آرزوهات برسیییی

دست دست جیغغغغ سوووت

*راستی کادو میخواما😁

Army    غرق در رویای آینده و سرگردان در کابوس حالیم... 
تولدش مبارررکاا😍

مرسی از شما خوشمل چی خانم🥰😀❤️

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

جون باو چقد تولد  آرزوهات خاطره شن لاو💜

فدات داشم

مرسی پرنده جون🥰😍😁

مرسی از شما خوشمل چی خانم🥰😀❤️

فدات هم ماهی جان😁❤🫀

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفرهی عقد رو😊💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻 ....

خدا نکنههههه عشق منییی🤤💜 قربونت برم      

خدانکنه بمونی برام😍🥺💜

@roseitaaa     @الیااااااا     @ارملیسس     @نینی_خرس_تاتا & ...

عسلمممممممممم

عسل ماماننننننننن

خوشگل مهربونِ تاتا 

نپص من 

تولدت مبارکککککک

بیا بغل تاتاااااا

صد سال زنده باشی🥺بنفش بمون 💜 سالم و موفق باش و مریض نشو

@asalarmy