2777
2789
عنوان

هر وقت میرم عروسی دلم میگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 973 بازدید | 67 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم هروقت میرم عروسی دلم میگیره چون سنم داره میره بالا و مجرد موندم 

منم همین جور ، حس حسودی یجوزا..

دس خودم نیس😭دلم پاکه ولی منم دوسدارم و ازدواجم نمیشه

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏
همیشه بعد عروسیا تو خودمم یا دعوا میندازم😫😫😫😫😫

دقیقا ما شرایطش داشتیم مهمون کم کنیم ولی نکرد شوهرم نکرد بدجور حسرت به دام گذاشت ولی خب اگه همه همبن بودن اوکی بود الان همه فامیل نزدیکان رو دعوت میکنن فقط 

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

نک مهمون دعوت کنیم دوستانه ‌ الانم نه یه سالی ک پول دستمون اومد 

بله، بازم حس خوبی دارید

اما هزینه ها بشدت بالاست، همسرتون رو باید راضی کنید تا با دلخوشی برکزار بشه که بعدش سرتون منت هم نذاره...

نمیخوام ناامیدت کنم اینا ولی کمش باید ۳۰۰ ملیون خرج کنی اونم سالگرد بیان بخورن برن بجاش یه مسافرت تو ...

😪😪😪بخدا تاحالا هیچی اینقد حسرت نشده بود رو دلم میدونی چون میدونم قابل جبران نیست 

سلام

املای حیاط درسته

اگر همسرت قبول میکنه یه جشن سالگرد کوچیک بگیر برو اتلیه عکس بگیر باهمسرت و شام بدید 

اما لباس عروس نپوش یه پیرهن کوتاه شیری رنگ یا سفید بپوش بامیکاپ زیبا

خودم میزم کار میکنم پولش میدم 🥲🥲🥲فقط حسش میخام بدونم همون جوری ک میخام میشه 

منم عروسیمو دوست ندارم مال من تو تالار بود ولی داستان‌هایی پیش اومد ک شب عروسیم بدترین شبم شد. ولی مثل شما بفکر مراسم مجدد نیوفتادم 

دلیلی برای استرس وجود نداره   

والا خواهر من نه عقد گرفت نه عروسی.. یه ناهار بعد عقد پدر مادر من تو تالار به سی تا مهمون که فامیل درجه یک خودمون بودن دادن بدون مراسم و رقص و هیچی کلا فقط ناهارو یه جشن ساده هم پدرشوهر و مادرشوهرش به زور گرفتند گفتن چون عروسمونی حداقل بذار این کار رو بکنیم فامیلمون بشناسنت سر جمع پنجاه تا مهمون هم نبود همه اقوام نزدیک و تو خونه... نه فیلمی نه اتلیه هیچی.. دو سه تا عکس پسرخاله ام چون عکاس صداسیماست با دوربین گرفت واسش گذاشت تو البوم به عنوان کادو بهش داد که اگه اونم این لطف رو نمیکرد حتی همین عکس ها رو هم نداشت. فیلم جشن رو هم پدرشوهرش با موبایل گرفته چند دقیقه عقد محضریش هم من با موبایل گرفتم. حتی مهریه هم پنج تا سکه میخواست پدرشوهرش اصرار کرد ۱۴ تا بشه به جاش حق و حقوقشو هم تو محضر و هم دفتر ثبت اسناد گرفت. خیلی هم راضیه و معتقده ساده تر از این ها هم میشد برگزار بشه. و اتفاقا برا خود منم الگو شد که از خواهرم هم ساده تر بگیرم همه چیو چون دیدم چقدر با سادگی خوش میگذره  

و فکر نکنی هم از نداریه... هر دو تحصیلکرده بهترین دانشگاه ایرانن کتر میکنن و خونواده ها هم پشت بچه هان ..  خودشون نخواستن چون واقعا از نظرشون عروسی اتلاف وقت و پوله.

اینا رو گفتم بگم حسرت عروسی رو نخور حسرت لحظه هایی رو بخور که داری با حسرت میگذرونی اونم به خاطر جشنی که گرفتی و پولی که ریختی تو شکم ۱۵۰۰ نفری که یادشون نیست حتی مدل لباس عروست چی بود کلا.. 

به خاطر دل خودت میتونی یه کلیپ قشنگ و عاشقونه پر کنی یا هر چی ولی پولتو و وقتتو و اعصابتو هدر نده از من میشنوی ادم هر چی بیشتر زندگی رو ساده بگیره بیشتر هم لذت میبره ازش. 

دقیقا ما شرایطش داشتیم مهمون کم کنیم ولی نکرد شوهرم نکرد بدجور حسرت به دام گذاشت ولی خب اگه همه همبن ...

من شوهرم همه خرجارو از جیب خودش داد مامان باباش گفتن همه رو باید دعوت کنی 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️نمیگذرم ازشون

منم هر عروسی میرفتم دلم میگرفت چون نگرفتیم چقد گریه کردم بخاطر یه مشکلات کع نتونستیم بگیریم

بخاطر همین شوهرم ماه عسل که رفتیم اومد بردم اریشگاه بعدم اتلیه عکس گرفتیم ولی من هنوز تو دلم مونده و واقعا تو این یکسال کع ازدواج کردیم هر عروسی میرم چشام پر اشک میشه🥺

.
منم همین جور ، حس حسودی یجوزا.. دس خودم نیس😭دلم پاکه ولی منم دوسدارم و ازدواجم نمیشه

منم دوتا خاله دارم  ک ازدواج نکردن دلم میخاد اونا ازدواج کنن اوناهم سنشون بالای ۳۰ هست انشالله بختتون سفید باشه