2777
2789
عنوان

هر وقت میرم عروسی دلم میگیره

973 بازدید | 67 پست

عروسیم  حیلی بد برگزار شد هیچی به دلم نبود نه آرایشگاه نه لباس نه رنگ موم . بدتر اینکه شوهرم حرف حرف خودش بود و گفت باید عروسی زو خونه بگیریم آخه ۱۵۰۰ نفر مهمون داشتیم تالار گرون میشه  هرچی گفتم بیا کنش کنیم با کیفیت گوش نکرد گف فلان و فلان پشتمون حرف می زنن حالا  بعد ما همه طایفه دارن فقط نزدیکا رو دعوت می کنن ولی با کیفیت میگیرن . بخدا یه کسایی اومده بودن عروسیم ک نه تاحالا دیده بودمشون نه از این بعد خواهم دید تازه اینک توخونه نه میشه خوب رقصید نه میشه فیلم گرفت فیلم بزداز گرفتیم ولی مثل دهه شصت شد فیلممون کلا دلم میخاد بزم حذفش کنم 🥲🥲🥲عروسی مونم ‌ ( نگین چجوری ۱۵۰۰ نفر جا کردین و اینا ما شهرستانیم کلا بیشتز مردم اینجوری میگیرن و خونه ها و حیات هیلی بزرگه ) بنظرتون چجوری جبرانش کنم ؟؟میشه  یه سالی سالگرذمون تالار بگیریم و  همه چی بگیریم تا تو دلم نمونه ؟؟؟بنظرتون همون حس رو داره؟؟؟

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱۵۰۰ نفر توخونه؟؟؟  حالا مگه واجب بوده؟  خونتون بزرگ بود حالا یا نه مردم رو سر هم نشسته ...

نه واقعا خونمون بزرگه بعدم برا پذیرایی یه سالن خیلی بزرگ هست میرن مرذم اونجا مردم ک راحت بودن خب براشون عادیه تقریبا ولی من بدجور دلم نمیخواست عروسی مو🥲🥲 بخدا گریه میکردم میگفت من قراره عروسی بگیرم تو حق نداری نظز بدی 🥲🥲🥲🥲ما ابرو داریم نمیشه کسیو حذف کرد ‌ 

_بعد من اینجوری بودم که وا😶