2777
2789
عنوان

دوستان رفتم سونو امروز😍

199 بازدید | 22 پست

سلام ،امروز رفتم سونو و خوشبختانه ساک حاملگی با سونوی شکم مشخص شد و خارج رحمی نیست،دکتر گفت ۵هفتمه و اینکه ۲۰روز دیگه برم برای سونوی قلب...گفت تاالآن که همه چی عادیه ولی خب تا سونوی قلب چیزی به کسی نگو چون خدایی نکرده یه وقت میبینی قلب جنین خوب رشد نکرده یا ممکنه حاملگی پوچ باشه و...

خلاصه که مادرشدن چقدر سخته😬همش باید انتظار بکشی تا ببینی نی نی سالمه و...

برام خیلی دعاکنید لطفا🙏🙏

واگه پیشنهادی برای این بیست روز دارید بگید،مثلا اینکه چی بخورم و چه چیزهایی رو رعایت کنم...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کافئین نخور

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
برای تشکیل قلب سوره یس بخون.و بِه هم زیاد بخور.البته خام نخور بصورت مربا یا کمپوت بخور

ببخشید چرا خام نخوره؟

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

مبارک بااااشه 

دوستان ده نفر خانوم خوشگلل مثلللللل ماااااه 

که خیلی دوست داشتنی هستن برام گزارش میزنن؟ لایک کنید اگه زدید 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11468311/یه-کمک-کوچولو-میکنید-منم-به-جاش-براتون-دعا-میکنم

برا معده خوب نیس.یبوستم‌ میاره

مرسی