بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چرا فقط سوال منو جواب نمیدی لطفآ حس عباس ب من چیه؟؟ پیامش بدم؟؟؟
برای منم نگفتن 🥲💔
حس ششمی های عزیز :)
میشه لطفاً بگید منی که چند روز دیگه کنکور دارم حقوق دولتی قبول میشم ؟ اونی که دوستش دارم امکان داره زمانی بهم علاقه مند بشه؟ در مورد چیزی که ازش ناراحتم کرده بگم بهش ؟لطفاً خصوصیاتمم بگید
چرا فقط سوال منو جواب نمیدی لطفآ حس عباس ب من چیه؟؟ پیامش بدم؟؟؟
این آخرین پستیه که جواب میدم خواهشا دیگه نپرسید چون میخوام برم .ببین حس خاصی نداره و اصلا پیام نده چون خودت رو سبک میکنی
معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
ابجی این چند باره دارم میپرسم ولی شما جواب نمیدی عزیزدلم فقط یه سواله فداتشم بهم بگو من ...
عزیزم قطعا دانشگاه قبول میشی فقط درست انتخاب رشته کن مهم نیست رتبت چند میشه ولی حتما دانشگاه قبول میشی شهرستان قبول میشی
معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
عزیزم قطعا دانشگاه قبول میشی فقط درست انتخاب رشته کن مهم نیست رتبت چند میشه ولی حتما دانشگاه قبول می ...
داداشم ۱۸سالشه از ۱۴ سالگی قرمزی افتاد صورتش دکتر هم بردیم حتی امسال طهران لیزر بردیم اونو بهانه کرده ب هیج وجه بیرون در نمیاد اصلا مدرسه دیگه نمیره بنظرت سرنوشتت تا آخر عمر اینجوریه؟اسمش محمد حسین هست
داداشم ۱۸سالشه از ۱۴ سالگی قرمزی افتاد صورتش دکتر هم بردیم حتی امسال طهران لیزر بردیم اونو بها ...
نه عزیزم مسلمه که اینجوری نمیمونه فقط بهش اعتماد به نفس بدید
عزیزم قطعا دانشگاه قبول میشی فقط درست انتخاب رشته کن مهم نیست رتبت چند میشه ولی حتما دانشگاه قبول می ...
سلام عزیزم
ببخشید میشه جواب منم بدین😊
امسال تابستون به چیزی که میخوام میرسم؟ و بین رشتههای تجربی چی قبول میشم☺️
ممنون که وقت گذاشتین
آگاه باش عالم هستی ز بهر توست🌻 غیر از خدا هرآنچه بخواهی شکست توست... (هر موقع از تاپیک یا نظراتم حس خوبی گرفتی، یه صلوات واسه شهید ابراهیم هادی بفرست😊🌱)
ببخشید بخدا من چندبار پرسیدم چند روز دیگه کنکور دارم حقوق دولتی قبول میشم ؟
بله انشاله که قبول میشی