2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب میشه خصوصیات ظاهری منو بگی تا مطمئن بشم؟

شما به زیبایی ظاهر اهمیت میدی دوست داری هم از لحاظ مالی هم زندگی زودتر به استقلال برسی و اینکه خوشبین هستی و خوش قلبی

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
شما عاشق کسی هستی و آرزوی رسیدن بهش رو داری

میشه لطفاً بگید منی که چند روز دیگه کنکور دارم حقوق دولتی قبول میشم ؟ اونی که دوستش دارم امکان داره زمانی بهم علاقه مند بشه؟ لطفاً خصوصیاتمم بگید

شما به زیبایی ظاهر اهمیت میدی دوست داری هم از لحاظ مالی هم زندگی زودتر به استقلال برسی و اینکه خوشبی ...

شوهرم کی رسمی میشه؟

🌾 خدایا به من ببخش کمال انقطاع به درگاهت را 🕊️🌾
شما به زیبایی ظاهر اهمیت میدی دوست داری هم از لحاظ مالی هم زندگی زودتر به استقلال برسی و اینکه خوشبی ...

عزیزدلم خواهش میکنم من‌نگرانم فقط این سوالو جواب بده 

حس میکنید من امسال میرم دانشگاه؟؟؟ چه رشته ای قبول میشم؟؟؟

من رشتم تجربیه

دانشگاه شهر خودم قبول میشم یا شهر دیگه؟؟؟

💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙

میشه برای رسیدن به خواسته هام صلوات بفرستین امیدوارم هزار برابرش به شما برسه 🦋💙

عزیزم اپتو رو خدا بگو من کنکور اون چیزی ک میخوام میشه؟

با عشقم کی ازدواج میکنم 

اولی رو لطفا حتما بگو

خواهش میکنم بگید 

میشه لطفاً بگید منی که چند روز دیگه کنکور دارم حقوق دولتی قبول میشم ؟ اونی که دوستش دارم امکان داره زمانی بهم علاقه مند بشه؟ لطفاً خصوصیاتمم بگید 

منو هم بگید بخدا ۵بار پرسیدم  قبول میشم اون چیزی رو ک میخوام  با عشقم کی ازدواج میکنم؟

عزیزم خانوادش راضی به ازدواج شما نمیشن و انشاله که بتونه راضیشون کنه هرچند که خودشم زیاد مایل به ازدواج نیست  

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
حس میکنی کی ازدواج میکنم؟؟؟؟شغلش چیه؟؟؟قبول میشم؟؟؟

شغلش مثل پسر داییت یا عموته 

قبولیت احتمالش زیاده

ازدواجتم یه سالی تو فصل بهارع ولی نمیدونم چه زمان بعد

برا عروس شدنم صلوات