2821
2789
عنوان

حسرت

62 بازدید | 8 پست

دوستان من خیلی حسرت پدر مادر خوبو دارم تو مهمونیا خاله دایی عموم اینارو میبینم حسودی میکنم به بچه هاشون 

خیلی حس بدیه وقتی میرم مهمونی آخرش ناراحت میشم میبینم چقد با بچه هاشون خوبن🥲ن حسرت پول رو دارم ن خوشگلی فقط خانواده بشدت حسودی میکنم بهشون 

نزدکیا مهمونی جمعی دعوتیم فقط من و مامانم چون بابام با کل فامیل بهم زده رابطشو ادم حسابش نمیکنن 

برم یا نرم؟😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سگ پیش مامانم حرمت داره من ندارم نمیدونم چیکارش کردم  واسه خاطر خودم میخام برم روحیم باز شه ول ...

اگه میدونی مامانت قراره اونجا اذیتت کنه نرو 

واسه روحیتم اگه دوستی داری باهاش برو بیرون خوش بگذرون بهتر از مهمونیه

و او با چشمانی که از گریه سرخ و به خون نشسته بودند هنوز هم لبخند بر لب داشت..:)
اگه میدونی مامانت قراره اونجا اذیتت کنه نرو  واسه روحیتم اگه دوستی داری باهاش برو بیرون خوش بگ ...

اره اذیتم میکنه شاید نرم 

بیرون؟باهاش برم بیرون ابرو برام نمیزاره با گریه برمیگردم خونه برا همین باهاش هیچ جایی نمیرم 

اره اذیتم میکنه شاید نرم  بیرون؟باهاش برم بیرون ابرو برام نمیزاره با گریه برمیگردم خونه برا هم ...

خودت تنهایی نمیتونی بری بیرون؟

خلاصه هرجور تفریحی جور کن بجز رفتن به اون مهمونی

و او با چشمانی که از گریه سرخ و به خون نشسته بودند هنوز هم لبخند بر لب داشت..:)
خودت تنهایی نمیتونی بری بیرون؟ خلاصه هرجور تفریحی جور کن بجز رفتن به اون مهمونی

آخرین بار دوسال پیش با دوستم میرفتیم بیرون آخرش دیدم پشت سرم مامانم تعقیبمون میکنه یبار داداشمو دیدم هروقت میرفتم بیرون یکیش تعقیبم میکنه

دیگ نرفتم آبروم پیش دوستم رفت😭بابامم بدون چادر میگه جایی نرو چند روز پیش تو ماشین مانتو بلند پوشیده بودمم پوششم خیلی خوب بود گفت میمیری چادر سر کنی یه حرف زشتم زد بهم 

واسه همین نمیتونم برم جایی