2777
2789
عنوان

مرگ فرزند

| مشاهده متن کامل بحث + 17645 بازدید | 126 پست
میدونم خیلی سختته خب بچت بوده پاره ی تنت اما اینو به خودت بقبولون که رفتن بچت برا جفتتون بهتر از زند ...

این حقم نبود خیلی سختی کشیدم این دیگه حق من نبود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا به دلت صبر بده عزیزم ولی عذاب وجدان نداشته باش خودتو سرزنش نکن مرگ پسرت به خاطره حرف شما نبوده بیماریه مادر زادی داشته تو اون حال پر استرس یه چیزی گفتی بخوای هم داغ پسرتو تحمل کنی هم خودتو سرزنش کنی دیگه هیچی ازت نمیمونه انشالله که دلت آروم شه عزیزم

بهشت جایگاهی . واقعا سخته . مادر من بنده خدا دوتا داغ جوون دید . پوسید از غصه . اینقدر گریه کرد و غصه خورد آخرش چشماش رو از دست داد . قلبش ضعیف شد . کار خداست . چ میشه کرد . خدا صبر بده . من ک دوتا سقط داشتم سختم بود از فکرش بیام بیرون . چ برسه مادر من و امثال مادرم . چ میکشن . خدا صبر زینبی بده بهتون . براش فقط قرآن بخون. 😭

عذاب وجدان نداشته باش مطمئن باش بچت اگه زنده می موند هم خیلی بیشتر عذاب میکشیدین هم خودت هم بچت .بچت ...

یه بلاگر هست بچه اش رو ۴باز‌جراحی کردم مغزش رو بچه داره زجر میکشه مثل بقیه خواهر برادرش نمیتونی زندگی کنه حالا فک کنین بزرگ بشه بره تو جامعه چقدر عذاب میکشه 

ناراحت نباشین

دارم دیوونه میشم

منم دکترا ناامیدم کردن یه بیماری ناشناخته داره بچم .نه تخصصش تو ایران هست نه درمانش😭😭😭😭😭

من روزی صد بار میمیرم  چون نمیتونم برای بچم کاری کنم 😔😭😭😭😭😭😭😭😭

خدا بهت آرامش بده 🌺متاسفم 😔

کاش دوباره بیایی سمتم تو💚
عذاب وجدان همون حرفم داره میکشدم نه بچم اتیسم نبود بیماری نادر متابولیکی داشت دیر فهمیدیم

ترو خدا عذاب وجدان واسه اون حرفت نداشته باش 

ببین این دنیا واسه هر کسی ی امتحانی داره 

و اینو بدون این سختی ها همه امتحان الهی هستن 

خدا ب دلت صبر بده 

خدا دلت رو اروم کنه 

عزیزم هر زمان غم رو دلت خیلی سنگینی میکنه پاشو دو رکعت نماز بخون و بی واسطه با خدا صحبت کن مثل ی دوست حرف بزن باهاش و بدون نظاره گر همه چی هس

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 

مادرم برادر8ساله امو از دستت داد

خیلییی شکسته شد 

مادر پدر و پدرم خیلیییی اذیتش کردن 

منم روحم در خلال این ماجراها داغون شد 

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤

عزیزمممم🥺🥺🥺🥺🥺

واقعا هیچی سنگینتر از داغ فرزند برا مادر نیست 

خدا صبرت بده برا ارامش دلت دعا میکنم🖤

اون که جایگاهش بهشته پاک اومده و پاک رفته ..فقط تویی که عذاب میکشی😞

ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ  مــــن ؏شــ♡ـق‌رو آرزو ڪـردمـــو تو مستـݼاب شدے♛ღ..!🦋 ️ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ.خدایا شکررررت❤️😍.
یه بلاگر هست بچه اش رو ۴باز‌جراحی کردم مغزش رو بچه داره زجر میکشه مثل بقیه خواهر برادرش نمیتونی زندگ ...

منم همین بهش گفتم تو این دنیا و زندگی ادم بمیره بهتره تا با معلولیت ذهنی و جسمی شدید زندگی کنه 

❤️

ممنونم

دختر من تو هفته های اول سقط کردم دوبار و متن شما رو خوندم کلی گریه کردم. عجیبه داغ دلم سرد نمیشه. این چیزی نیست که از یادتون بره ولی می تونید زندگی کنید و بازم زندگی رو با همه وجود حس کنید. امیدوارم هر چه زودتر براتون اینجوری بشه