2777
2789
عنوان

🥺💔...هیی

70 بازدید | 5 پست

آیتک میدونم رفتی 💔🍻

سر اون جمله های غم انگیزت خیلی ناراحت شدم 

ایکاش زودتر برگردی🤝😂🐧

میدونم هممون تغییراتی کردیم و باید زندگیمون رو درست کنیم ولی خیلی ناراحت شدم و الان واقعا دارم گریه میکنم

برگشتی من رو یادت بمونه ها جاری جون 🩴🥺هنوزم یاد وقتی میوفتم که سر اعضا دعوا میکردیم 😂🥺🤝

ایتک:جیمین منو بگیر 

ساناز:جیهوپم عسل میخاد😂😂🥺

جوجو اگه منو یادت بره ها شاخ تو شاخ میشیم ....... 

از طرف عمو پنگوئن😂🥺🥺😢

@mim_min ماهی (از لحاظ حافظه میگم 

این پیامک اگه ایتک اومد ناشناست بهش بگو 

لینک ناشناس منم بهش بده که دارم گریه میکنم🥺

https://abzarek.ir/service-p/msg/1267046

اگه اومد ناشناست بهش بگو از وضعیتش بگه بهم 🥺

پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست 

سلام عزیزم باشه حتما اگه اومد بهش میگم ولی جواب منم نداده انگار غریبه شدیم🥺💔

abzarek.ir/service-p/msg/5022684 اخ که دیگه فرنگیس هیچی دیگه...نیست تو دلت گرفت من دلم شکست همه حرفات فقط واسه لایک بیشترعه 💅🏻

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سلام عزیزم باشه حتما اگه اومد بهش میگم ولی جواب منم نداده انگار غریبه شدیم🥺💔

لغو زده 🥺۱۲ صبح من تازه اونموقع بلند شدم قلبم گرفت من ساعت ۲ خوندمش 💔اگه اومد ناشناست بهش بگو ناشناس منم بهش بده 🥲

پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست 

لغو زده 🥺۱۲ صبح من تازه اونموقع بلند شدم قلبم گرفت من ساعت ۲ خوندمش 💔اگه اومد ناشناست بهش بگو ناشن ...

کاش بیاد دلم براش تنگ شده اگه اومد حتما میگمش😔

abzarek.ir/service-p/msg/5022684 اخ که دیگه فرنگیس هیچی دیگه...نیست تو دلت گرفت من دلم شکست همه حرفات فقط واسه لایک بیشترعه 💅🏻