2777
2789

گرمی نخور

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو دکتر زنان سونوگرافی می‌کنه و یه سری آزمایش مینوسه باید انجام بدی این مرحله لوله تا بعدی‌اش که دیگه خود دکتر میگه بهت 

1402/01/15 فهمیدم که یه نفر سوم قراره به خانوادمون اضافه بشه خدایا خودت مراقبش باش ❤ خوش اومدی پسر قشنگ من بردیای من 1402/09/08 😍😍
چرا عزيزم ؟ مثلا چه چيزايي

چون بچه سقط میشه 

من تا حالا تجربه بارداری نداشتم انشالله سال دیگه اقدام میکنم ولی از اطرافیان چندتا چیز شنیدم میگم

مثل آویشن یا هرنوع دمنوش گرمی  زرشک نخور آب زرشک نخور و گوشت گوسفندی نخور بقیشو بزن نت بیاره 

آها زیاد بالا پایین نکن و یا بهتره بگم راه نری 

روی شکم نیفت 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐