2777
2789
عنوان

ليزر بیکینی

| مشاهده متن کامل بحث + 1744 بازدید | 65 پست
آره نازک تر شدن بقیه جاها . دردش یه جلسه الکس رفتم خیلی بد بود ‌ . وحشتناک بود . بعدش دایود رفتم خوب ...

با الکس بقیه جاها رو رفتی؟

درد بیکینی در حد پا و بقیه جاها بود با الکس؟

نه خوب نیس . تازه صورتمو سوزوند . خودشم ترسیده بود . رفتم یجا دیگه خوب بود .با حوصله هم کار میکرد خط ...

من با شر ژاپن رفتم دو سال نتیجه ندادد

رفتم با دستگاه دیگا سوزوند خب اپراتورش کار بلد نبود یا درجه زیاد بود 

آمين شود هر آنچه ميپنداري🕊Everyting will be Ok

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با الکس بقیه جاها رو رفتی؟ درد بیکینی در حد پا و بقیه جاها بود با الکس؟

نه ببین من اول یه جلسه با الکس رفتم . دردش غیر قابل تحمل بود . مخصوصا بیکینی و زیر بغل . صورتمم سوزوند . 

دیگه جامو عوض کردم رفتم دایود . اون خوب بود درد داشت ولی نه مثل اون 

نه خوب نیس . تازه صورتمو سوزوند . خودشم ترسیده بود . رفتم یجا دیگه خوب بود .با حوصله هم کار میکرد خط ...

کدوم استان هستی عزیزم 

میدونی شانسیه یه دستگاه ممکنه رو یکی جواب بده رو یکی دیگه نه

من ۱۰ جلسه با کندلا رفتم کامل دراومدن الانم تو شارژم این همه پول دادم اصن نتیجه نگرفتم مشکل هورمونیم ندارم نمیدونم چرا درمیان هنوز

هر زن یک سرزمین است...آداب و رسوم خودش را دارد
کدوم استان هستی عزیزم  میدونی شانسیه یه دستگاه ممکنه رو یکی جواب بده رو یکی دیگه نه

من تهرانم . تو محلمون رفتم اکثرا خانوما رفتن همونجا دیدم همشون راضین منم رفتم . من موهام مشکیه یکی بود بور بود . پاهام عالی جواب داد . دستام معمولیه مو داره کم و بیش . بیکینی هم نقطه ای در میاد یکی دوجاش . حس میکنم اپراتور خوب لیزر نکرده که همه جارو نگرفته 

من ۱۰ جلسه با کندلا رفتم کامل دراومدن الانم تو شارژم این همه پول دادم اصن نتیجه نگرفتم مشکل هورمونیم ...

همه جا یا فقط بیکینی

میگم من روی صورت و مخصوصا پشت لب نتیجه ندیدم تو رشت بهترین جا رفته بودم گرون ترینش اینطور در اومد