2777
2789
عنوان

ليزر بیکینی

| مشاهده متن کامل بحث + 1744 بازدید | 65 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شات نزده اون قسمت رو و جا مونده

این مرکز لیزری که من میرم اینجوریه که بعد از بیست روز یه جلسه ترمیم رایگان میذارن برای لیزر که قسمت هایی که جا مونده و سکه ای رشد کرده رو شات میزنه

داداشام به مامانم رفتن.موی زاید ندارن زیاد روی تنشون.مامانم ققط مچ دست تا ارنجش.دیگه باهام دعوا میکنه میگه چه خبره هی می ری لیزر کی تمام میشه انشاا..؟؟؟به خواهرای بابات رفتی 

🍀🍀🍀اب هست خاک هست جوانه باید زد. 
دردش در چه حد بود نازک تر شدن اون قسمتهایی که مونده یا مثل قبل؟

آره نازک تر شدن بقیه جاها . دردش یه جلسه الکس رفتم خیلی بد بود ‌ . وحشتناک بود . بعدش دایود رفتم خوب بود . خوبم جواب داد . موهام ضخیمه 

الکس تعریفشو زیاد شنیدم

نه خوب نیس . تازه صورتمو سوزوند . خودشم ترسیده بود . رفتم یجا دیگه خوب بود .با حوصله هم کار میکرد خط میکشید با مداد که جایی رو یادش نره . من دایود روم جواب داد . اوکیه ولی خب بعضی جاها تک و توک مونده 

چجوری شیو می‌کنی بعدش؟

بقیه چطور شیو میکنن منم همونطور

مگه هر کی لیزر میره موهاش قرار نیست در بیاد?

لیزر فقط مو ها رو کم تر میکنه تا اخر عمر هم باید رفت

آمين شود هر آنچه ميپنداري🕊Everyting will be Ok