2777
2789
عنوان

ليزر بیکینی

| مشاهده متن کامل بحث + 1744 بازدید | 65 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره طبیعیه برا منم ی ذره قسمت بالا مونده ولی فعلا باردارم نمیتونم برم اپلاسیون میکنم

اپیلاسیون میکنی بعدش جوش نمیزنی؟؟

🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌸👇     لینک تاپیک های مفید🔗    ❤خدایا شکرت💚خدایا شکرت💚خدایا شکرت🌸لطفا کتاب خوب سراغ داشتید بهم معرفی کنید🤩🤩🤩🤩 دعای افزایش رزق و روزی👈یا رازِقَ الْمُقِلّینَ وَ یا راحِمَ الْمَساکینَ وَ یا وَلِیَّ الْمُؤْمِنینَ وَ یا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتینَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَارْزُقْنی وَ عافِنی وَ اکْفِنی ما اَهَمَّنی. ❤سلام بر حسین                                                                                    السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤یا ابوالفضل العباس ادرکنی💚یا رقیه💚یا علی اصغر🤩💚
من تهرانم . تو محلمون رفتم اکثرا خانوما رفتن همونجا دیدم همشون راضین منم رفتم . من موهام مشکیه یکی ب ...

اره پا و دست خوب جواب میده ران و بازو دیرتر جواب میده زیر یغل باز بهتر بیکینی خیلی دیر جواب میده شکم کمر باسن صورت مخصوصا پشت لب باید دو سال نیم مدام این قسمت ها رو رفت چون نازکه

آمين شود هر آنچه ميپنداري🕊Everyting will be Ok
همه جا یا فقط بیکینی میگم من روی صورت و مخصوصا پشت لب نتیجه ندیدم تو رشت بهترین جا رفته بودم گرون ت ...

ببین از همه جا دیرتر پشت لب و بیکینی جواب میده . من پشت لبم اوکیه موهاش خیلی نازک شده ولی کامل نرفته . بیکینی هم موهاش خیلی نازک شده 

هورمون مردونت بالاست خب . موی بدن زیاد میشه موی سر کم 

صورتم موهاش زیاده ولی ضخیم نیس زیاد دیده بشه ولی بدنم زیاده کلا خانوادگی همینیم دخترمم همین طوره ولی اون موهاشم خداروشکر پر پشته

واجبی یبار زدم تا یه هفته ببخشید دسشویی میرفتم میسوخت بدنم . 

چرا

از اون سنتی هاش بگیر

و به محض اینکه کنده شد بشور

من الان 7 ساله مرتب میزدم

من خیلی پر موام خیلیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی

الان موهام 60درصد کم شده و خیلی نازک

چرا از اون سنتی هاش بگیر و به محض اینکه کنده شد بشور من الان 7 ساله مرتب میزدم من خیلی پر موام خ ...

وسطش منظورمه خیلی سوخت. ازون ببعد نزدم . بعدشم کثیف کاری داره . الان راحت شدم .هر یماه میزنم تک و توک مونده هارو