2777
2789
عنوان

من واقعا کارما رو به چشم دیدم

516 بازدید | 15 پست

من خیلی وقته توی توییتر فعالیت میکنم چند وقت پیش بخاطره این مسمومیتای الکلی خواهر یکی از کاربرا فوت کرده بود و یه خانم خشک مذهبی اومد گفت حقشه خوشحال شدم ک یکی از این عرق خورا از کشور عزیزم حذف شد 

2 روز بعد توییت گذاشت ک دعا کنید شوهرم تصادف کرده و فرداش همسرش فوت کرد

انقدر راحت از مرگ کسی خوشحال نشین هرکسی هرجوری دوست داره زندگی میکنه ایشون از مرگ یه دختر 24 ساله خوشحال شد و خودش یکی از عزیزاشو از دست داد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره دقیقا منم دیدم پدر شوهر خواهرم وقتی خواهرم مهریه رو گذاشت اجرا اومد کلی بد و بیراه گفت و گفت انشاالله بمیری این پول بهت نرسه و چهار سال بعد دختر جوان خودش تصادف کرد و مرد خواهرم چون شاغل بود کلی توی اون زندگی پول خرج کرده بود حتی نصف پول ماشین شوهرش هم داده بود ولی اینا میگفتن حق نداری هیچی بخوای

خانوم و آقای عزیز به❌هیچ عنوان❌درخواست دوستی ندین هیچ تمایلی به دوست شدن با کسی اینجا ندارم علاوه بر رد دوستی توی اعلانات هم پاک میکنم. اگه جوابت رو نمیدم حوصله بحث کردن با آدم های بیکار و توهمی رو ندارم.

واقعا ناراحت کننده بود حتی وقتی توی جریان اعتراضات کسی کشته میشد ایشون تاپیک میزد ک خداروشکر ک مرد

من همیشه دعا میکنم خدا هرچی از دل مردم میگذره سرشون بیاره خیر بخوان ایشالا خوبی بیاد تو زندگی شون اگه هم ....

برا بعضیا انگار اثر نداره . اشنای ما بیچارمون کرده ماهم از ترس ابرو چیزی نگفتیم ب خدا سپردیم ولی روز به روز خوشحال ترررر سالم ترررر شادتررر میشن انگار غمی ندارن . 

لطفا لایک نکنید ممنون.