2777
2789
عنوان

هر دختری باید این کارو بکنه

297 بازدید | 9 پست

لطفاااا کتاب چرا همه باید فمنیست باشیم از آدیشی رو بخونین...

خانومایی که همیشه گارد میگیرن هم این کتاب هم برای خانوما و آقایونه. درباره برابری جنسیتی اصلام درباره ی حکومت زنا نیست

لطفا کورکورانه یه چیزی نگین الکی

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...

برای خودمون ارزش قائل باشیم و یه کتاب بخونیم

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...

خوندم عزیزم،،خیلی عالیه‌.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوندم عزیزم،،خیلی عالیه‌.

خیلی قشنگ بود🥲

میشه بگین در مورد چی بود خلاصه بگین  آخه من کتاب خوندن دوست دارم خصوصا اینکه آموزنده هم باشه

نویسنده یه خانوم نیجریه که درباره ی نابرابری جنسیتی توی کشورشون میگه چیزی که ما همه و البته کل جهان درگیرش هستیم 

اینکه مثلا پسرا نباید گریه کنن یا احساساتمونو بروز بدن(کتاب فقطم مال خانوما نیست)

میگه که با توجه به نیاز روز با دلایل منطقی و آمار به روز باید به برابری جنسیتی بها بدیم و تلاش کنیم 

نمیدونم چجوری باید خلاصه بگم خیلی جای بحث داره این موضوع حتما بخونین 💛

میشه بگین در مورد چی بود خلاصه بگین  آخه من کتاب خوندن دوست دارم خصوصا اینکه آموزنده هم باشه

راجب فمینیسم یا همون برابری زن و مرد تو جامعه اس،،تمام تبعیضای جنسیتی که بین زن و مرد هست رو گفته حتی چیزایی که ظاهراً خیلی بی اهمیته ولی جزء همون نا برابریا ست.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//