2777
2789

من ی رفیق داشتم که رل داشت بعد رفیق رلش از من خوشش اومد خلاصه اوکی شدیمو اینا ی سال باهم بودیم فهمیدم عرق خوره و سیگار میکشه  سر همین رابطرو تموم کردم این رفیقم دختر بشدت ببخشید هرزه ایه خودم تازه شناختمش الان پیام داد بمن که چقد تو دورویی نمک ب حرومی ازت انتظار نداشتم بری بگی با من حال نمیکنی و... با هزارتا فحشو 

منم گفتم دورو اون امثالاته ک دورته هنوز نشناختی من از وقتی کات کردم با هیچکس حال نمیکنم تو ک جای خود داری و...

خلاصه منم جوابشو دادم بنظرتون چیکارش کنم اگه جواب داد باز توهین کرد؟

بدنم خستس عجیب:)

حالا چرا هنوزم دارید میگید رفیقم؟

کاربر آقا: وقتی جنگ آغاز شود، سیاستمدار گلوله، ثروتمند نان وفقیر فرزندش را میدهد.                                               جنگ که پایان یافت، سیاستمداران دست یکدیگر را می فشارند، ثروتمندان قیمت ها را افزایش می دهند و فقرا سرگردان به دنبال قبر فرزندان خود می گردند.                                                        اگر کوسه ها آدم بودند!  بی شک مذهبی اختراع میکردند   و به ماهی ها یاد میدادند   زندگی واقعی در شکم کوسه ها آغاز میشود.                                                             برای انهدام یک تمدن سه چیز لازم است:.                خانواده_ نظام اموزشی_ الگوها، برای اولی منزلت زن را باید شکست، دومی منزلت معلم، سومی منزلت بزرگان و اسطورها.                  ملت ها را از تاریخشان دور نگهدارید، در این صورت به راحتی کنترل می‌شوند.                                        

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باهاش قطع رابطه ی کامل کن عزیزم.حتی اگه لازم شد خط موبایل تو تغییر بده‌.دوست بد آدم رو به روز سیاه میتونه.نمیدونم چند سالته،اما بچسب به درست،آدم مورد نظرت رو بعدا تو دانشگاه پیدا کن اگه میخوای موفق باشی تو زندگیت.با آرزوی سلامتی وموفقیت🌹

باهاش قطع رابطه ی کامل کن عزیزم.حتی اگه لازم شد خط موبایل تو تغییر بده‌.دوست بد آدم رو به روز سیاه م ...

وای دقیقا حرفای مامانمو میزنی من ۱۶ سالمه بخدا اینا زندگیمو سیاه کردن کم مونده بود سیگاریم کنن ولی من قبول نکردم با ی آدم اش و لاش ۳ سال بودم با این دختره که رفیق بودم همه گوه و غلطی میخورد بمنم یاد میداد الانم برگشته اینجوری به من بی احترامی میکنه منم‌جوابشو دادم بنظرتون بحث کنم یا ن

تو چرا به دوستت خیانت کردی البته این حرف‌ها بی تاثیر تز کاری که باهاش کردی نیست  ولی خوب کردی د ...

خیانت نکردم از وقتی فهمیدم داره منم خراب میکنه ازش بدم اومد داست منو سیگاری میکرد هی گف با این پسره رل بزن رل بزن زندگیمو سیاه کردش جلو روی خودشم تو پیام گفتم من حوصله مامان بابامو ندارم تو جای خود داری

خیانت نکردم از وقتی فهمیدم داره منم خراب میکنه ازش بدم اومد داست منو سیگاری میکرد هی گف با این پسره ...

سعی کن خط تلفنت عوض کنی خوشحالم که فهمیدی آدم‌های سمی زندگیت باید حذف کنی سلامت جسم وروحت مهم‌تر  باز هم اگه خواستی جواب تلفنش بدی طوری جواب بده که دیگه بهت زنگ نزنه اون آدم الان داره به تو حسودی هم میکنه که نتونسته تو رو مثل خودش خراب نکنه مثلا سیگاری نکنه  پس حواست جمع کن 

راستی گلم.من تاجیک دوروز قبلت درمورد مامانت رو دیدم.اگه اجازه بدی اینجا اضهارنظر کنم.اولا که شروع دعوا از طرف مامانت بوده.ایشون با توجه به سن شما باید خویشتنداری میکرد و بهتر رفتار میکرد.من خودم دخترم تو سن بلوغ وبعضا گاهی رفتارهایی انجام میده که من ناراحت میشم اما درکش میکنم ومیدونم قصد بدی نداره.شما هم عزیزم یه کم خودت رو کنترل کن چون الان شرایط پدر و مادرها طوری هست که فشار اقتصادی و همینطور اجتماعی،ترس از آینده ی بچه ها روحیه شون رو خراب کرده.به دل نگیر وبا مامانت آشتی کن دختر گلم. 

سعی کن خط تلفنت عوض کنی خوشحالم که فهمیدی آدم‌های سمی زندگیت باید حذف کنی سلامت جسم وروحت مهم‌تر &nb ...

عمرا جواب بدم قطع رابطه میکنم تمام مرسی از راهنمایی 

بنظرتون الا جوابشو دادم پاک کنم ک نبیبنه یا بلاکش کنم؟