2777
2789
عنوان

سقط بچه😓😓😓

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 32 پست

من همیشه برای تصمیماتم به جایی که توش هستم نگاه میکنم وقتی میبینم جایی هستم که بچم اینده ای نداره قراره بدبخت بشه بچه اولم قراره بچگی نکنه و شیر کافی نخوره شاید سقط رو منطقی بدونم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم سقط نکن حکمتی توش هست  منم دخترم یازده ماهه بود پسرمو باردار شدم  مثل خودت سقط خو ...

خودم خیلی دلمه نگه دارم چون خیلی حالمو بد کرده ولی متاسفانه شوهرم ن

خیلی ناراحتم خیلی تمام مدت ب اونایی فکر میکنم ک سخت بچه دار میشن بیشتر قلبمو ب درد میاره 😭😭

الان بچت تنها پناهش تو و پدرش هستین 

نکَشش 

خداخواسته باردار شدی 

بیمار خنده های توام بیشتر بخند😊😍    خورشید آرزوی منی گرم تر بتاب🌱🌸🌈                              لطفا برای سلامتی امام زمان(عج) صلوات بفرستید🌺🙏🏻
عزیزم منم همین جور باردار شدم الان دخترم ۲ سال و ۳ ماه است پسرم ۸ ماهه. بنظرم نگه دار . خدا خودش داد ...

چ خوب خدا حفظشون کنه خداکنه شوهر منم قبول کنه پشتم دربیاد برا نگه داشتن

خودم خیلی دلمه نگه دارم چون خیلی حالمو بد کرده ولی متاسفانه شوهرم ن

به خدا توکل کن

اگر سقطش کنی گناه گردنت میفته 

به حرف همسرت گوش نده ... بهش بگو من قاتل بچه خودم نمیشم

بیمار خنده های توام بیشتر بخند😊😍    خورشید آرزوی منی گرم تر بتاب🌱🌸🌈                              لطفا برای سلامتی امام زمان(عج) صلوات بفرستید🌺🙏🏻
واقعا؟ دلم میگه نگه دارم 

به دلت نگاه کن 

بنظر من کسی که یه بچه میاره میتونه از پس دومی هم بربیاد الانم چند نفر اومدن گفتن با شرایط شما بچه دار شدن دومی رو

سقط برا کسیه که کلا بچه نمیخواد یا 3،4 تا داره دیگه نمیتونه از پس بعدیش بربیاد 

بازم تصمیم با شما و همسرتونه 

من همیشه برای تصمیماتم به جایی که توش هستم نگاه میکنم وقتی میبینم جایی هستم که بچم اینده ای نداره قر ...

میفهمم چی میگی ب اینم خیلی فکر کردم ،شرایطمون زیادم بد نیس میدونم موقته چون دوتامون تصمیم داشتبم ی کسب وکار جدید راه بندازیم همین دو هفته اینده ولی با بارداریم من نمیتونم کاری کنم از همین الانش همه چی سخت شده ب شدت خلق وخوم بد شده عصبی شدم ب سقط ک فکر میکنم بدتر میشم،غذا دادن ودنبال بچم دویدن برا ی لقمه غذا صبرم لبریز میکنه درصورتی ک تا دو هفته پیش اصلا این کارا برام سخت نبود روحیاتم شکسته وپرخاشگر شده 

چ خوب خدا حفظشون کنه خداکنه شوهر منم قبول کنه پشتم دربیاد برا نگه داشتن

انشاءالله قبول میکنه

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 
به خدا توکل کن اگر سقطش کنی گناه گردنت میفته  به حرف همسرت گوش نده ... بهش بگو من قاتل بچه خو ...

همش میگه ن نمیشه بقیه چی میگن دعوامون میکنن انگار بچه باشیم دوتامون ،البته میدونم دیگرانو بهانه میکنه ،کلامیدونم شرایط خیلی سختیه ،خدا خودش کمکمون کنه بهترین تصمیم رو بگیریم ،

به دلت نگاه کن  بنظر من کسی که یه بچه میاره میتونه از پس دومی هم بربیاد الانم چند نفر اومدن گف ...

امیدوارم هر چ درسته پیش بیاد ،از خدا میخوام کارم درست شه ک بچه رو نگه داریم حداقل درست شه میدونم دل همسرمم آروم میشه ،اما اگ درست نشه میترسم با سختی بزرگ شه،تصمیمم بود حداقل ۵ سال دیگه بچه دارشم ک ب سالم نکشید

همش میگه ن نمیشه بقیه چی میگن دعوامون میکنن انگار بچه باشیم دوتامون ،البته میدونم دیگرانو بهانه میکن ...

برنامه سیدخندان جمعه شب رو دانلود کن و ببین اون قسمت مهمانشونو 

بذارین این بچه بمونه بعد وسعت رزقتونو ببینین 

زندگیتون از این رو به اون رو میشه 

شما دوتا انسان بالغین و برا بچتونم خییییلی خوبه یه همبازی خوب تو کودکی داره یه رفیق تو نوجوانی داره و یه پشتیبان توی جوانی و پیری 

امیدوارم نگهش دارین 

تو زیر بار نرو خدا و خانم فاطمه زهرا بهت کمک میکنن

امیدوارم هر چ درسته پیش بیاد ،از خدا میخوام کارم درست شه ک بچه رو نگه داریم حداقل درست شه میدونم دل ...

اگه ۵ سال دیگه میذاشتی گیرت بیاد انگار ۲ تا تک فرزند داشتی چون اختلاف سنیشون باعث میشد با هم اونجور که باید ...صلاحشون سر هم نمیرفت