2777
2789
عنوان

سقط بچه😓😓😓

430 بازدید | 32 پست

بچه ها ی بچه ۱۱ ماهه دارم 

بااینکه جلوگیری داشتم وقرص خوردم باردار شدم ی آورژانسی هم خوردم بعد ۴۸ ساعت 

تادیروز بیبی زدم چون پریودم عقب افتاده بود دیدم مثبته 

خیلی حس بدی دارم بخوتم سقط کنم خیلی اعصابم خرابه همش میگم اونم یکی مث این بچه ام چطور میتونم بکشمش،میخواستم ی کسب وکاری شروع کنم یعنی هر طور فکرش میکنم ن مبتونم نگه دارم ن میتونم سقط 

😭😭😭😭چیکار کنم خدایا حالم خیلی بده 

اینجور ک حساب میکنم باید یک ماه ونیمش باشه

اگه شوهرت مسئولیت پذیره و رابطه تون با هم خوبه    نباید سقط،کنی   ولی اگه اوضاع رابطه تون نابسامانه و جنگ و دعوا دارید باید خودت تصمیم بگیری

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم سقط نکن

حکمتی توش هست 

منم دخترم یازده ماهه بود پسرمو باردار شدم 

مثل خودت سقط خواستم بکنم کع دکترم نزاشت

الان دخترم پنجمه پسرم سوم فقط خدارو شکر میکنم که تصمیم اشتباه نگرفتم و بچه هام باهم بزرگ شدن 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے...
بدش به من😔

حرم امام رضا برای حاجت دلت دعا میکنم 🫂

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.

عزیزم منم همین جور باردار شدم الان دخترم ۲ سال و ۳ ماه است پسرم ۸ ماهه. بنظرم نگه دار . خدا خودش داده . پسر من که خیلی روزی دار و آرومه الحمدلله. 

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید.