2777
2789

پاچه همدیگه رو میگیرن:/

چرا انقدر براتون سخته که توی زندگی هم دیگه دخالت نکنید واقعا:/

این که یکی میخواد از یه بیماری پیشگیری کنه واقعا نشونه بی بند و بار بودنشه؟ 

نمیدونم واقعا چی بگم خدا شفا بده بعضیارو که روز به روز بدتر میشن

مَن با دیوانِگی عَجینَم...

مگه این بیماری در اثر روابط جنسی متعدد نیست مگه؟

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کار خوبی کرد برای اونایی که مجبورن هرزه ها رو تحمل کنن گفت بنده خدا

یه صلوات برای حاجت رواییم💕🦆💕🦆💕🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆💕🦆💕🦆💕
مگه این بیماری در اثر روابط جنسی متعدد نیست مگه؟

عزمزمه هرچیزی ممکنه پیش بیاد 

شاید یکی توی استخر این بیماری رو بگیره 

شاید یکی شوهرش این مشکل رو داشته باشه بعد از ازدواج بفهمه 

شاید اصلا بهش تجاوز بشه 

وقتی شما بچه بودی و واکسن ها نوزادی رو میزدی مگه میپرسیدی چرا اخه

مَن با دیوانِگی عَجینَم...

تا وقتیم پاچه همو بگیریم چیزی درس نمیشه تو اینستا طرف چس ناله کرده کلی راهنماییش کردم در جواب میگه خرابت کنم یا نه، مردم تا اینن هیچی، درست نمیشه

یه صلوات برای حاجت رواییم💕🦆💕🦆💕🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆💕🦆💕🦆💕
عزمزمه هرچیزی ممکنه پیش بیاد  شاید یکی توی استخر این بیماری رو بگیره  شاید یکی شوهرش این ...

وااای مگه از استخر منتقل میشه؟ حاااالم بهم خورد از استخر 

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
میتونن قبلش یه ازمایش باهم برن که مطمئن باشن یا اگه زگیلی چیزی باشه رو اون ناحیه مشخصه دیگه

دوران نهفتگی خیلی طولانی میتونه باشه!!

و البته هزینه واکسن نسبت به کاربردش منطقی تره 

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

حرفتو قبول دارم بدجور خودم من دنبالشم بزنم ولی گیر نمیاد و گرون شدع

از ترسم ۳ سال استخر نمیرم 

درضمن اونایی ک میگن با ی نفر خعلیا از شوهراشون گرفتن

از کجا ک طرف مقابل خیانت نکنع

واسه سلامتی خودمونع ب کسی ربطی نداره😒😒😒