2777
2789

چون همیشه اول منم که باید زنگ بزنم همیشه اول منم که باید پیام بدم همیشه اول منم که باید دعوتشون کنم بیان خونمون اونا اصلا اینطوری نیستن دو هفته منتظر بودم بعد از امتحانات ببینمشون نه پیامی دادن نه زنگ زدن منم تصمیم گرفتم کلا بی خیال بشم یکی از دوستامم که صمیمی صمیمی هستیم استاد که نمرات رو زده بود نیومده بود بهم بگه فقط براش مهمه نمره ی عده که باهاشون رقابت می‌کنه رو بدونه نه پیامی داد بهم نه حرفی زد در حالی که تو امتحان ها همش میومد اینجا خونمون من کمکش میکردم درس بخونه دائم براش جزوه می‌فرستادم اما هیچ کدوم معرفت ندارن جالب اینجاست خانواده امم همیشه منو باهاش مقایسه میکنن باعث میشن من بهش حسودی کنم و احساس کم بودن کنم در مقابلش 

فاش بگویم هیچکس جز آنکه به خدا دل سپرده است رسم دوست داشتن را نمی داند ❤️

خب منم پیام نمیدم اصلا به دوستام حتی پیاماشونو دیر سین میزنم :/ ولی به معنای بی معرفت بودن نیس حوصله ندارم فقط😂

کاش امریکا متولد شده بودم ب امید روزی ک پذیرش بگیرم و برم برای همیشه 🇺🇸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب منم پیام نمیدم اصلا به دوستام حتی پیاماشونو دیر سین میزنم :/ ولی به معنای بی معرفت بودن نیس حوصله ...

خیلی فرق داره گاهی آدم احساس بی ارزشی می‌کنه وقتی همیشه اول اون پیام میده اگه براشون مهم بود پیام می دادن زنگ میزدن

منم دوستام همینطوری بودن ، الان نزدیک یک ساله تصمیم گرفتم اول من زنگ نزنم ، اونام دیگه نزدن😐😐😐فکک ...

اره دقیقا همین طورین من همیشه بهشون سود رسوندم چه فرقی داره تنها باشم یا با اونا 

خیلی فرق داره گاهی آدم احساس بی ارزشی می‌کنه وقتی همیشه اول اون پیام میده اگه براشون مهم بود پیام می ...

من جواب تلفن هن نمیدم😂😐نمیدونم شاید دوستای منم مثل تو فک کنن راجبم 

واقعا حوصله ندارم باور کن حرفاشون برام مسخره :/ نمیدونم رل و مل و...

کاش امریکا متولد شده بودم ب امید روزی ک پذیرش بگیرم و برم برای همیشه 🇺🇸
من جواب تلفن هن نمیدم😂😐نمیدونم شاید دوستای منم مثل تو فک کنن راجبم  واقعا حوصله ندارم باور ک ...

اصلا درباره رل اینا حرف نمی‌زنم تازه اونا رل دارن من سینگلم