2777
2789
عنوان

بارداری

63 بازدید | 14 پست

خانما امروز داشتم به شوهرم میگفتم که شاید مابلد نیستیم بچه چجوری میسازن شاید یجور دیگس اگه تاالان اینجور بچه میساختن تا الان باید ماهم بچه دار می‌شدیم بعد ۸ماه اقدام 

هعی میخوام استرس نگیرم فکر نکنم راجبش نمیشه واقن خسته شدم از اقدام بی نتیجه🚶🏽‍♀️

چرا دکتر نمیری بیبی😐🚶🏻‍♀️

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

رفتم دکترم

چی شد😐

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺
میگم شاید یجور دیگس والا🤣

چجوری😂

ب ماهم یاد بدین 

خسیس نباشین

آزمایش نوشت جوابش نیومده هنوز 

انشاالله ک مشکلی نیست و به زودی دامنت سبز میشه

هم خودت هم شوهرت آز بدین به نتیجه میرسین به امید خدا💙

حکمت خدا چیه نمیدونم🤔الان یه چندتا تاپیک بالاتر ازشما باردار بود میگفت میخوام سقطش کنم  ولی شما دنبال بچه دارشدن هستین

گل نرگس نظری کن که جهان بی تاب است/روز وشب چشم همه منتظر ارباب  است/مهدی فاطمه پس کی به جهان میتابی؟/نور زیبای تو یک جلوه ای از محراب است...!
حکمت خدا چیه نمیدونم🤔الان یه چندتا تاپیک بالاتر ازشما باردار بود میگفت میخوام سقطش کنم  ولی شم ...

کلا کار دنیا بر عکسه😐💔

کلا کار دنیا بر عکسه😐💔

آره واقعا👌😪

گل نرگس نظری کن که جهان بی تاب است/روز وشب چشم همه منتظر ارباب  است/مهدی فاطمه پس کی به جهان میتابی؟/نور زیبای تو یک جلوه ای از محراب است...!
میگم شاید یجور دیگس والا🤣

مطالب تاپیک منو بخون برای جنسیت  و تقویت و زود باردار شدن داره ان شاالله به دردت بخوره

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9996700/کلی-مطلب-دارم-برای-تعیین-جنسیت

برات صلوات فرستادم ان شاالله باردار بشی و  بارداریت به سلامتی باشه گلم... 

اگه دوست داشتی برو این مطالبو بخون برای زیبایی و هوش و خوش اخلاق و خوش روزی بودن بچه و........ داره

اگه میخوای بچت تو فامیل از همه نظر زیبایی و اخلاق و... تک باشه بخون و انجام بده .. فقط اونایی که می‌ترسی نخور

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10683214/خانم-های-باردار-یاهرکی-در-آینده-میخواد-باردار-

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡