2777
2789
عنوان

شوهرم گفت مامانت نیاد خونم

3935 بازدید | 120 پست

ما نزدیکای چهار سال عقد هستیم که هزاران مشکل داریم و مشکل اصلی خونه بود حالا خونه رو ساختیم فقط آب برق گاز مونده واینکه خونه مادر شوهر مه و قراره که دیوار و در ورودی جدا گانه بزاریم حالا به کنار اینا از روز اول عقد با مادرشوهرم مشکل دارم یه زن روانی بیچاره هست که پره عقده و نفرته و این در زندگی من هم خیلی تاثیر گذاشته همه مشکلات هم خانم روانی ایجاد می‌کنه حالا چند روز پیش جهاز داماد رو بردیم عین چی دیوانه شده بود که چرا لوستر یا یخچال دو قلو خریدیم ، خدا شاهده همه رو نخوردم نپوشیدم خریدم پس انداز کردم و اون زندگی درست حسابی نداره کارشون فقط گوشت قرمز خوردن فقط اصلأ غذای دیگع بلد نیستن حالا ما وقتی حهاز داماد رو آوردیم دیوونه شد و قبلاً گفته بود که تو هم وسایل چوبیت رو بیار حالا ما می‌خواستیم بیاریم گفته حق ندارین بیارین و در هارو قفل کرده 😑😑😑😑😑😑

امروز هم به نامزدم گفتم قراره کابینت کار بیاد ، کابینت کار هم فامیلمون هست گفت بیاد ولی مامانت حق نداره بیاد خونه من ، عین چی ازش می‌ترسه و مامانش واقعاً دیوانه تمامه منم ناراحت شدم ولی بازم تکرار کرد دیگه به خدا از زندگی سیر شدم خدا خودت کمکم کن 😢🙏

من بهترینم و بهترین هارو رقم میزنم 🌱🌿 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متوجه نشدم واسه اینکه لوسترخردیدی قهرکرده؟

ماازدلگیری روزهایمان به" شب" پناه میبردیم....                        وازدلتنگی شبهایمان به" روز " واینگونه بودکه تمام جوانی امان ؛  درناتمام یک "انتظار" تمام   شد

خب وقتي ميدوني مشكل دارن اذيتت ميكنن چرا رفتي پيش اونا

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
متوجه نشدم واسه اینکه لوسترخردیدی قهرکرده؟

آره کلا هرچی می‌خریم دعوا راه میندازه حالا ما همه چیرو پنهمون میکنیم به وقتش نشون می‌دیم

خب وقتي ميدوني مشكل دارن اذيتت ميكنن چرا رفتي پيش اونا

خب چیکار کنم به زور اون خونه رو ساختیم میگن تک پسره حق ندارین جایی بریم حالا نامزدم پشت من هست ولی خدا شاهده اونو روانی کرده

بنظر منم برا ازدواج عجله نكن

برا كابينت هم نميخاد اشناهاي خودتو بياري بذار خودش خونه رو تكميل كنه و بدبختي هاش رو بكشه 

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
2790
2778
2791
2779
2792